Fuckit

Är lite smått stressad utan att behöva riktigt vara det. Imorgon ska vi börja flytta och det är en hel del annat som ska behöva göras i morgon och det känns som om det inte finns tid. Plus att min jävel till hund har tur att hon har livet i behåll just nu. När jag kom hem efter en tripp till torsåker idag så hade hon lyckats grävt ett hål i GOLVET! Jag får spel, vi flyttar i morgon och hon kan verkligen inte låta bli. Förstår ni att man blir matt?!

Jag ska försöka städa toaletten i dag så man har lite gjort. Sen ska jag försöka få undan alla små saker men det är inte det lättaste att få ur tummen ur röven men nu mina vänner blir det prommis med hunden och rensa tankarna lite. PEACE

vindrensning

Idag hade jag lite att göra och var något rastlös så jag tog mig friheten och rensade hela våran vind. Vilket inte var det lättaste. Saker överallt och inte nog med det så är inte ens hälften av sakerna mina utan min mors:) Haha. När jag pratade med henne sa hon: Ni kan väl lägga sakerna hos mormor det är ju inte så mycket. Haha! Hon ska verkligen se hur mycket saker hon har däruppe och ändå har jag snott en del. Men hon är söt.

På em var jag och petter på en fika hos Tina, det var mysigt. Sitter dock och pratat mycket om bebisen så man gör ingeting annat än att bara längtar tills maj/juni! Men iaf så är det snart dags för ultraljud vilket kommer bli en upplevelse isig.
Sitter och pratar med Johanna och hon ska veta att hon är jävligt sakand. JA! Jag pratar om dig din jävel som bor sådär långt bort, jag tycker inte det är riktigt rätt!

Snart bär det av till jobb. Ska hitta någonting att ha på mig bara. Hejsvejs.
Jag måste också erkänna att jag saknar min mor, tycker du ska komma hem! Så nu vet du :)

Crack a smile

Sitter på soffan lika mätt som aldrig förr. Nyss tryckt i mig en stor skål med grönsaks soppa, det var sjukt gott.
Iaf så blev det inge sundsvall för dom var lite smått korkade men det kom inte som en överraskning. Istället så ska jag förhoppningsvis gå en utbildning inom LSS. Det tror jag kommer bli skitkul, hoppas bara att det blir av.

Jag är rätt så smått trött på lägenheten nu, det är saker överallt och man känner inte riktigt för att städa om man ändå ska flytta inom en snar framtid. På måndag så skulle de ringa om när vi får flytta in, förhoppningsvis närsom. Jag längtar så mycket efter att sätta upp vår nya dubbelsäng och lägga mig i ett långt skönt bad, som det låter skönt!

Snart ska jag klistra mig framför tvn med lite sos gute sen väntas det storfrämmande hela vägen från Malmö. Petters vän Robbe kommer och ser vad Hofors har att erbjuda en fin kväll som denna. Pust, hofors.
Snart är det jul också, som jag längtat. Dock mycket pengar som kommer att gå åt vilket inte är lockande för plånboken. Nu är det bara massa ordspya så jag ska sluta. HEJDÅ!

Kan kanske skulle

Har nyss fått i mig lite mat och ska ta och åka till torsåker för att spöa petter lite i basket.
Det känns som om det kommer bli en tuff match men alla vet ju att jag kommer att vinna:)

Iaf så hade jag en kanon kväll igår för det är kanske så att min underbara kusin kommer att följa med mig till Kina. Jag hoppas verkligen att hon kommer kunna följa med. Fyfan vad kul :) Som jag sagt tidigare så kommer jag hålla mina händer, fingrar, fötter och tår.


Intervju

Denna dag har bara flugit förbi och ändå har jag inte gjort någonting. Jo, jag har varit hos min moster en sväng och hälsat på. Det känns som om dagarna slutar vid 4 nu när det blir mörkt så jävla fort, det är deprimerande, jag vill ha massa snö och massa juleljus så det lyser upp våra dagar.

Min mobil är cepe och lever sitt eget liv men ändå så lyckades dom ringa från ett jobb jag sökt. Så jag ska på jobbinervju imorgon. Jag är skit nervös, jag gillar inte intervjuer. Jag blir så nervös och så gör jag bort mig, ALLTID! Jag lyckades heller inte riktigt höra från vilket företag det var dom ringde ifrån och det var väl en liten miss. Jag får helt enkelt öppna samtalet med att fråga vad det är för jobb jag söker. Kanske dock inte är det bästa första intrycket men det ska nog gå bra. Jag får styla upp mig lite och se engagerad ut så kanske jag får jobbet. Det skulle sitta väldigt fint med ett jobb just nu så man får lite klirr i kassan.

Jag har också lyckats få världens hosta som är sjukt irreterande. Nu ska jag gå tillbaka till mitt julgodis som jag bakade idag. Är inte så mycket kvar, vart en liten försmak till vad som kommer att hända.


Julejus

Massa julreklam och julsaker äverallt, jag längtar så. Jag har köppt massa onördiga julsaker som kommer pryda våran lägenhet. Ska ta tag i lite saker och ting också för tydligen så står det flytt på våran lista. På ett sätt vilja inte alls flytta. Jag älskar den här lägenheten, den är underbar. Ända problemet är ju att det är en etta, en väldigt dyr etta, tyvärr. Men vi måste ha en 2a och det känns som om man inte vill flytta för sent heller för det kommer jag icke palla.

Iaf så kanske vi ska köpa en säng i dag, dubbelsäng för 500 vilket är skit billigt. Vi får också sängbord till. Men det är inte helt säkert att vi får de. Det var en före som skulle komma och kolla men vill inte den ha det så slår vi till direkt. Kommer isf kännas skit bra att för det första ha en stor säng och sen inte behöva sova på golvet.

Nyss ätit men sitter och kollar på "hells kitchen" och då kan man inge mer än att bli hungrig. Mumms mumms.

Friends

Ligger och kollar på vänner efter en lång helg. Jobbat natt både fredag och lördag så jag är helt slut.
Men jag har vänner som jag kan koppla av med, har tittat 110 avsnitt så jag har kommit en liten bit på vägen.
Ska iaf till toråsker vid 5. Lillebror och lillesyrran har kalas så ska dit och sno lite godis.
Ikväll ska jag  bara ta det lugnt. Petter och jag ska ta och laga lite mat och se film. Ska kolla om det kanske går någon bra film på TV. Men man ska väl inte sätta all sin tro på det.

Ajja, fortsättning på mitt vänner tittande.
SEEYA

Bagatell

Idag har varit en hektsik dag. Var på lite möten på FM som gick skit bra. Sen har jag varit i Torsåker och hälsat på lite sen for vi en sväng till sandviken och storhandlade så vi har mat så vi klarar oss.
Köpte sjukt mycket fisk, var extra pris så jag passade på;)
Har nyss gjort mig i ordning och ska iväg och jobba om en timme. Kommer nog bli skit roligt. Ikväll är det också rockfire på depå, någon som ska dit?

Jag börjar faktiskt bli riktig fet nu. Magen min har vägt 5 cm. Det är mycket intressant hur detta kommer sluta. Jag är ju väldigt ivrig inför den 1 december som inte alls är långt bort... Som jag längtar tills det datumet.
Nej på tal om annat så ska jag inte tjata varken mig eller någon annan utan jag ska ta och se ett avsnitt vänner innan jag far vidare mot jobb.

Hejförmig


4/11

Ligger i soffan och har nyss tryck i mig massa broccolie. Kollar lite på christine och funderar starkt på att baka lite kladdkaka men jag vet inte om jag orkar gå till affären och köpa ägg, det ända som fattas. Jag ligger så bekvämt så det känns jätte jobbigt att behöva kliva upp och gå hela vägen till arne. Är dock typ 100 m, väldigt långa 100 m.

Jag ska grubbla på mitt beslut...
PEACE


Tandläkarn

Nyss kommit hem från tandläkarn där dom dödade mitt tandkött, dom är livsfarliga. Nu är jag iaf hemma och i säkerhet.

Jag längtar så fruktansvärt till julen, jag har sjuklig julstämming i mig som bara vill komma ut. Nu är det så grått och trist. Behöver lite färg och stämming på det hela så vi håller humöret uppe. För mig känns det dock ofattbart att det snart är jul!? Mitt 2009 har gått så fruktansvärt fort, vad har jag hunnit med? Tiden bara rinner iväg. Så snart sitter jag där, år 2069 i mitt radhus och väntar på mina barnbarn..

Herreguud, nu vågar jag inte skriva med när jag kommer ut på dessa spår. Kortfattat så längtar jag otroligt till jul och jag känner på mig att det kommer bli en kanon jul!
Behöver bara komma lite snö snart, shoopshoop!

Promenad

Har nyss varit ute på en lång och behövlig prommis. Kira fick nyttig motion och jag fick en ensam stund att tänka lite på allt som händer just nu. Har massa stora beslut som måste tas och massa saker som måste fixas.
När jag tog trag i lite saker idag fick jag prata med världens suraste kärring. Det är sånna som inte fått sig ett ligg på år och som tycker jobber är ett pain in the ass men behöver pengarna i plånboken. Kan inte bara sånna människor ta och skaffa jobb där de inte behöver kommunicera med resten av mänskligheten. Iaf så gjorde hon min början på dagen väldigt trögstartad och lite smått irreterad.

Men min dag har visat sig vara helt OK ändå, har dock gått lite segt men det är måndag så jag kan inte begära så mycket. Jag gillar verkligen inte måndagar, de borde förbjudas.


Ikväll måste jag rekommendera kanal nios 21.00 film "The terminal"


Filmen handlar om Viktor Navorski som kommer ifrån Krakozhia och ska in i USA med lätt packning och endast ett liter ordföråd av engelska i bakfickan . Men under hans resa så hamnar hans land i krig därmed dra USA in hans visum att inträda landet och han kan heller inte åka hem utan måste stanna på flygplatsen tillsvidare. Man får se hur han klarar sig på flygplaten, hur han gör för att överleva och för att hålla humöret uppe trots väntan.
Det är en underbar film så jag rekommenderar den stark till alla som inte har någonting för sig i kväll och som känner för att se sjukt bra film med eller utan sällskap! Tom Hanks är helt underbar, STORT +!


tacos, godis och film är något vi gillar

Igår hade jag en kanon kväll med Petter, Julia och Mackan. Vi bestämde oss för att laga tacos inför kvällens mys.
Fick dock sjukligt ont där ett tag så jag blev smått rädd men det ordnade upp sig och vi kollade film och smaskade godis. Självklart blir att bättre med godis och trevligt sällskap.

Idag följde vi med Nisse till valbo en sväng för att köpa färgpatroner. Petter hittade också ett par as snygga skor som fick tömma plånboken.
Tog iaf 100 år att komma från valbo till sandviken för nisses växlar på bilen hoppade ur hela tiden så vi var tvungen att stanna ett X antal gånger. Men vi kom hem, helt oskadde till och med.

Jag längtar iaf till den första december då allt kommer kännas som om det är på riktigt. Än så länge är saker och ting så overkligt det kan bli. Jag är super nervös men ändå så förväntansfull. Det kommer att bli super det känner jag på mig.

Nu ska jag lägga mig ner med godiset som blev kvar från igår och kolla på lite tv/film.

 


RSS 2.0