Hospital

Igår satt jag HELA dagen på gävlesjukhus vilket inte var det man ville spendera sin dag med men iaf så kom mormor och höll mig sällskap vilket underlättade massa!
Fick iaf gå igenom en hel del saker men de vet fortfarande inte riktigt vad som är problemet men får se om saker och ting blir bättremed tiden. Men nu så ska vi inte tänka mer på det för nu är det snart påsk!
Har tvingat petter att köpa ett påskägg åt mig annars blir det stryk.

Pratade med mormor idag också så hon skulle bjussa på påskmiddag i helgen och sen så ska vi på påskmiddag hos bengt på måndag. Det ska blir så himla gott med lite påskmat, alltid godare när det är gratis också!

Idag ska jag ta och storstäda och hoppas på att mina filmer som jag beställt kommer för nu är det en vecka sedan jag beställde dom, köppt 3 filmer till mig och 2 filmer till P som jag tror han kommer bli glad över.
Håller tummarna att dom kommer idag så jag kan mysa framför tvn och koppla av, vilket kan behövas efter gårdagen.

Glad påsk!

10 veckor och en dag kvar till BF! Vill ha juni.


Söndag

Fyfan, jag gillar inte söndagar men denna söndag har ändå gått rätt fort och det känns skönt. Var in till Valbo i dag med Petternicklas och handlade lite. Vi hittade lite smått och gott som en balja, skötbordsunderlägg, lite kläder m.m.
Så nu har vi bara lite småsaker som sak inhandlas innan knotten kommer ut. Är ju bara 10 veckor kvar nu så det är ju inte så lång tid kvar egentligen om man tänker efter så lika bra att sätta igång innan det är försent.
Imorgon så ska jag börja praktiken igen efter att varit hemma och varit krasslig så ska bli skönt att komma in i verkligheten igen.
Ska ut på en liten prommis med kira sen lägga mig för lite film och försöka sova, upp tidigt imorgon.


3 Bodies


En body och en Pjamas


En tröja, byxor och en söt liten mössa:)

Det är våra första plagg som vi köppt till knotten och det blir nog inte några mer plagg innan den kommer ut heller. Vi har så det räcker den första tiden så kan handla sen när det kommer ut och vi vet vad det är.

Sov gott!


Fredag

Äntligen helg, har dock varit hemma halva veckan men det är skönt med fredag! Har varit en jobbig förmiddag med massa saker som hänt, känner mig lite maktlös nu men saker och ting blir förhoppningsvis bättre.

Ikväll ska jag iaf se hockey, kanske blir sista matchen för brynäs? vem vet? Tror inte dom klarar av att vinna 3 raka mot djurgården så det är nog hejdå brynäs i detta slutspel. Och hur tycker det att det går för leksand då? Nu är det dags för skärpning, kan inte hålla på så här om vi ska upp i elitserien det fattar ju alla. Ska kanske in på match på måndag med far och se Leksand-Rögle. Kan bli mycket intressant.

Annars så känns det som en fullpackad helg. I morgon ska vi på badminton när min lillasyster ska spela och sen ska bror spela innebandy så ska it och heja lite på han och sen kanske fara in till sandviken och hälsa på morbror och Linda, om dom svarar för det är inte min morbror den bästa på. Ska ta och handla lite nu sen hem och försöka få iordning lite så det är ngt städat inför helgen så man slipper ha det i ryggsäcken. Jävla disk!

Hörs då!


30

Idag så går jag in i v 30 och det känns lite läskigt. För ett tag sen så var v 30 så långt långt borta men nu så är jag här och mitt nästa mål är 35 sen 38 sen får den ploppa ut om den vill:)
Gud vad denna tid har gått fort och jag tycker inte alls att jag är så stor som jag ville vara i denna vecka men ändå så är min bebis fet. Hur går det ihop? På ett sätt är det väl kanske bra att jag växer sakta så slipper jag få massa bristningar så jag ska väl vara glad att jag är lite mindre.
För sen när knotten ploppat ut då äre dags för att bli mindre, då ska vi ner MASSA kilon så det ska bli en intressant resa för fyfan vad vi ska slita.

drömde sjukasta drömmen inatt, skit kul men väldigt skum. Jag, pullan och therese skulle spela innebandy i en danslokal och så skulle vi tydligen ha byxor på oss i samma matrial som sjukhushandskar. När vi fårr på oss dom så började vi dansa till sarek... INTE OKEJ! Men fyfan vad jag skratta när jag vaknade, ni kan ju själv tänka er.
 Vaknade också och såg sol och förhoppningsvis massa plus så detta jävla skit väder försvinner och min vår kommer hit! Nu är jag trött på detta väder och har varit lite deprimerad i helgen när det blev snöstorm och skit.

Ja och så har Kiras ena tutte svällt upp som fan och ser lite mysko ut, måste ta och kolla upp det. Tecknade iaf en försäkring på henne igår för vi har varit väldigt slarviga och inte tatt tag i det tidigare men nu så äre gjort.
Hoppas det blir bättre för hon mår som vanligt bara att hon är svullen.
Ska ta och klä på mig och gå ut med byrackan nu när solen skiner.

Peace


1 och ½ år

Idag så har jag och P varit ett par i 1 och ½ å,r och så har jag varit gravid i precis 6 månader. Gud vad tiden går fort, man hinner knappt reflektera över vad som händer och pågår.
Tinas katt fick kattungar igår och de var gudomligt söta, det roligaste är ju att djurmänniskan linda ska ha en katt och det kan bli en väldigt intressant upplevelse. Men det sjuka är att förra gången då vi skulle ha en katt så gick tiden från att den kom ut tills den fick komma hem till oss hur snabbt som helst. Dom får ju lämna mamman när de är 12 veckor och det är precis 12 veckor kvar tills jag ska föda och det är ju ingenting om man tänker så.
Jag blir lite smått nervös när jag tänker på det att snart kommer vi hem med ett litet knyte i famnen. Då är vi en till familjemedlem i Jansson/Persson familjen, helt sjukt!

Nu har jag också påbörjat min praktik på LSS och det är skit kul faktiskt. Ska vara där i 5 veckor nu och det kommer ju göra att tiden går ännu fortare. Men det är bara bra tycker jag.
Igår så var jag iväg till barnmorskan också och tydligen så är bebisen ännu fetare nu ska försöka visa med min hemmagjorda bild här nedanför.. Man mäter alltså magen och sedan skriver man in längden i datorn och så får man en prick om ungefär hur stort barnet är. Och det tjocka strecket i mitten är vad som är normalt´, man ska alltså ligga emellan de tunna sträcken. 
Det första besöket som ni ser så ligger jag precis på strecket högst upp och andra besöket ännu högre upp och jag som inte ens tycker jag växt någonting men tydligen så. Hon sa att om jag fortsätter i denna kurva så kommer jag få en bebis mellan 3,7 och 4,3 kilo, GRATTIS! Kanske man ska skippa att köpa kläder i storlek 50? :D

TYDELIGEN SÅ FUNGERAR DET INTE ATT LADDA UPP BILDEN... Så tänk er 3 streck med mitten som normalt och jag ligger över det ÖVERSTA strecket! (Jag som ritat en sådann fin bild:D)


Nu ska jag iväg och möta p och sedan hem och ta tag i den där jävla disken som retar gallfeber på mig. JAG VILL INTE! Men men, det måste göras för den där inga jag anställde hon gör fan ingenting!


15 Mars

Idag har jag varit väldigt kreativ, städat och fixat hela dagen. Känner mig lite duktig faktiskt för har tatt tag i saker som bara legat i hörnet som man låtsas inte se ett bra tag nu men nu är allt borta! Har till och med städat kylskåpet så nu ser det kanon fint ut därinne. Trodde jag hade tvätt tid ikväll också men ickesanicke, det var i morgon som det var så jag får tvätta undan då.

Har till och med varit en sväng hos mormor idag som bjöd på ny bakat bröd. Det var alldeles för nyttigt för mig så hon skulle baka ett lite ljusare bröd som kanske faller mig mer till smaken.

Satt och såg på halv åtta hos mig och det var väldigt underhållande. Tanten som dom var hos idag verkar lite smått förvirrad och det är rätt kul!
Ska också försöka ta mig in och se en Leksandsmatch nu också när dom kankse lyckas ta sig upp i elitserien. men jag har inge större förhoppningar faktiskt. Man hoppas ju att dom lyckas ta sig upp en gång för alla men det är lite tveksamt från min sida. Ska se om far min kanske har lust att åka in på en match få lite umgänges tid med honom :)

Ska upp tidigt till LSS imorgon sen efter det ska jag till MVC så har fullt upp hela dagen. Nu blire film och sömn, det ska bli så skönt att sova!

Peace!


Söndag

Skrev ett långt inlägg tidigare men allting försvann för jävla internet loggades ur som det gör ett x antal gånger när man har det igång.
Iaf så tycker jag att värmen ska komma tillbaka, håller ju på att frysa ihjäl ute nu när det blåser så jävla mycket. Vi tog oss ändå till time för kaffe och varm choklad och det tyckte Kira var skit roligt för hon sprang och försökte ta ankorna. Hon är förjävla stark och det är inte lätt att hålla i henne när hon vill dra iväg. Var tvungen att släppa taget en gång för annars hade jag flygit. Hon spang rakt ner till vattnet och till våran stora förvåning så hoppade hon i vattnet. Kira som aldrig badar annars utan man får tvinga i henne i vattnet på sommarn. Men inte nu, nu hoppade hon i det iskalla vattnet efter alla ankorna. Så när vi kom hem så tog jag och duchade henne så nu är hon varm, ren och fin!

Jag har också lagat lamm idag för första gången i mitt liv och det gjorde jag förjälva bra! Det vart halft blodigt, saftigt och det bara smälte i munnen på en. Gjorde också sås av skyn och klyftpotatis till och vilken hitt det blev. Jag är en höjadre på att laga mat ibland:) Hoppas bara bebisen inte mår dåligt nu när jag ätit blodigt kött men en gång under nio månader ska väl inte alls spela någon roll.

Nu ska jag fortsätta att se wallander sen ska jag och P ta och lägga oss. Han ska upp tidigt och jobba i morgon och jag ska ta en städdag, ficka och dona lite här hemma. Min sista lediga dag ska jag ta hand om Kira så mycket jag bara kan för sen blir hon enam om dagarna.





Bjuder på en gammal, rätt ful, bild på mig och P^^


Skogen

Idag har vi spenderat våran dag i skogen när man väl har vädret på sin sida. Kira trivdes mycket bra, sprang och roade sig själv ute på isen. Hon hittade även en tass som var typ färsk, inte en aning om vad det var för tass men alldeles för stor för att vara katt så vi tror det var en järv eller mård, rätt äckligt.
Men det har varit en mycket trivsam dag och nu sitter jag och min karl och ser på hockey.

Det känns som om jag har en förkylning på gång men det hoppas jag verkligen inte. Jag har absolut inte tid att vara sjuk. Men jag får gurgla saltvatten som mormor tjatar om att man ska göra när man känner sig krasslig i halsen. Jag har dock aldrig testat på det riktigt ordentligt för det smakar ju pyton. Men hon tycker det hjälper så man ska kanske ge det ett försök?

Jag har iaf en stor lammbir i mitt kylskåp som bara väntar på att bli gjord och uppäten. Jag ska ta och gära den iordning imorgon tänkte jag. Har aldrig lagat lamm så det ska bli intressant och se om jag lyckas så bra som jag är van vid att det ska smaka, vi hoppas på det!

Nu ska jag se om det finns något ätbart att göra och i morgon ska vi ta oss till mormor för nybakat bröd, nybakad sockerkaka och nykokt lingonsylt!

Peace


12/3

Jag har nog inte vaknat efter halv 10 nu på typ 10 veckor och idag var inte nå annorlunda utan klockan 8 slog jag upp ögonen. Rätt skönt att vakna så tidigt då känns det inte som om hela dagen försvinner. Idag har det vartit rätt kallt, blåst kalla vindar. Man blir lite lurad när man kollar ut, ser ut som det är varmt och skönt men icke sa nicke där lurade du dig själv!!

Ska nog ta och göra en synundersökning så mor kan köpa glasögon åt mig men jag är inte alls bra på att få tummen ur röven och göra saker och ting. Annars får jag handla när vi åker ner själva efter sommarn.
Ikväll ska iaf jag ta mig till Sandviken och titta på Elna när hon spelar hockey. Är ju slutet av allt nu så man lär väl passa på att titta så mycket man kan.
Är så jävla sugen på att ställa mig på isen igen så det finns inte.. Men men det kommer väl en dag.
Mina två slöfockar ligger och tar sig en tupplur, kanske dags att väcka dom nu och sätta dom i arbete. Det är rätt nice att vara gravid på så sätt. Kommer bli lite trist att behöva släppa den bortförklaringen, haha!

Trevlig helg ..


Pucko!

Känns som om dagarna bara flyger förbi nu förtiden. Varit så fint väder de senaste dagarna också så det har gjort att humöret är på topp. Det har ju knappt hänt någonting sen sist jag skrev, jag har inte heller varit kreativ och försökt fixa en kabel till datorn så jag får ström i den.
Fick iaf massa fina presenter som jag är kanon nöjd med, ska försöka att inte döda blommorna som jag fått och vi får väl se hur det går.

Nu har knotten i magen börjat röra sig lite mer än tidigare. Den hade några dagar som den var så lung så jag trodde den gått och gömt sig långt långt borta. Men nu är det iaf liv i lådan och det gillar vi. Fick till och med en spark på revbenet när jag satt på lektion i tisdags så jag hoppade till så jag tror alla kollade på mig som om jag var dumihuve, men det bjuder jag på!

Idag var jag och Linda in till valbo en snabbis. Hittade inge speciellt, ett linne, en tröja och ett halsband sen så köppte jag också 2 tröjor till P. Vi hade planerat en lugnt och sanad dag inne i valbo men så ringe de och skicka ut linda på arbete så vi fick avrunda, ta en mattur till donken sen fara hemåt. Men trevligt vare!

De ringde iaf från LSS idag och jag ska dit på tisdag för att skriva papper och så sen ska jag bege mig ut i praktik i 5 veckor. Ska bli riktigt kul, hoppas jag får gå med någon trevlig människa och att vädret kommer vara kanon fint så man kan vara ute mycket. Jag tror det kommer bli kanon och så har man någonting att göra om dagarna också.. Kira blir ju lite ensam men får fara hem på lunch och så, det ska nog gå bra!

Nu är det inte långt kvar till dagen D, hoppas veckorna flyger fram .. 12 veckor och 6 dagar kvar till BF!
Nu ska jag faktiskt lägga mig och sova för jag var uppe tidigt och tvättade imorse.

Natti!


Twenty

Då har man gjort sitt, nu har jag blitt gammal.
Känns verkligen inte som min 20års dag men det kanske blir bättre. Ska ta och städa och så innan alla kommer idag. Ska byta bord i köket och grejer så alla stolarna är hela. I morse klockan kvart över 5 så kom min äksling in med frukost på säng åt mig och ett värmeljus :)
Nej, nu ska jag hem och baka kladdkaka och fortsätta min städning.


Peace


- hundra

Nu har jag paserat 100 strecket och det känns väl ändå rätt bra, nu kommer det gå lite snabbare känns det som.
Iaf så har min karl börjat praktisera så jag är ensam hela dagarna och roar mig med ingenting. Idag tänkte jag iaf vara kreativ med att städa och tvätta och sen ikväll ska vi förbi Linda och Micke för film och spel.
Ska spöa Linda i hockey som jag spelat en endaste gång och då var jag inte nykter! Så det var ett tag sen och jag har ingenaning om hur man gör men jag ska spöa henne iaf!

Annars så har dagarna gått fort nu, vi har fortfarande ingen kabel till datorn så får springa till mormor när det krisar. Var till backen i söndags med Cissi och ungarna och fyfan vad sugen jag blev på att åka bräda.. Men ickesanicke det fick jag varken för Cissi eller P, så jag fick nöja mig med att vara grillmaster.

Igår spenderade jag dagen på badhuset med Anton och Emma. Det var härligt att simma lite och känna sig tyngdlös nu när man blitt smått fet. Har till och med fått tatt ut navelstaven för annars trycker den så mycket.

+att man fyller år på fredag också och det känns verkligen inte alls som det. Ska ta och baka lite i veckan så jag har någonting att fylla ut tiden med och sen tänkte jag ha lite kalas där på fredags eftermiddagen^^ Det blir säkert skit bra, nu ska jag återgå till mitt att göra ingenting så vi hörs!



RSS 2.0