Sun shine

Vilket väder der är ute, jag blir helt till mig! Gick på prommis med Kira imorse med destination mormor för lite Yatzi spel, var år och dar sedan vi spelade det^^. Iaf så han vi inte komma så långt till P3 skolans parkering (eller badhusparkeringen) och så var det någon som smällde en putte lite mini raket som inte alls lät högt. Så min tuffa hund lade sig ner på backen och skakade, hon skakade så mycket att jag nästan skakade bara för att jag höll i kopplet. Jag tyckte så synd om henne, hon såg så rädd ut min lilla fis. Iaf så tod det typ en kvart att få henne att resa sig och gå och när jag väl fick henne att traska några steg framåt så lade hon sig igen. Så jag fick springa förbi P3 skolan och leka lite med henne för att distrahere henne och få henne gå framåt.

Jag vaknade rätt tidigt imorse och tänkte att jag skulle se sista perioden på norge matchen. Åh gud vilken period norge hade övertaget hela perioden och var så nära på en förlängning. Inte alls vad jag förväntade mig utan jag bara undrade hur mycket de låg under med när jag slog på TVn. Det var nog inte vad slovakien förvänatde sig och ingen annan heller tror jag. Sjukt starkt av norge så synd att de inte fick in ett sista mål för de var dom verkligen värda.

Nej, nu ska jag ut och njuta av de underbara väder och glädjas åt att jag går in i v 26 nu och att det börjar närma sig dagen D sakta men säkert!


22 februari

Härligt med vinst för sverige i morse mot finnarna. Det var verkligen sveriges match och henke var ju sjukt bra!!
Har inte mycket batteri kvar nu på datorn så ska använda tiden vettigt, om det nu finns ett vettigt sätt att använda den?

Det är så sjukt kallt ute men det ser ut som det inte blåser och det är ju ett stort plus, när jag gick och lade mig i natt så var det -25 grader.. Nu är det bara runt -19^^ Jag kännder mig helt dåsig just nu men jag tog mig upp klockan 6 för att se sverige matchen. Tyvärr hade jag inte ork att se USA-kanada och det var ju lite tråkigt för hade varit en kul match att se. Det var ju Ryssland och Kanada som var tippade att spela OS final men nu blir det ju inte alls så och det är ju rätt komiskt.. Jag hoppas lite på kanada sverige i finalen för det kan blir en riktig jävla kanon match eller en jävla skräll om sverige tar fram sina kännda nerver och spelar sämre än hockeyskolan.

Ska ta mig till mormor idag också för att handla åt henne, hon har ju opererat foten så kan inte ha skor på sig. Så ska kolla lite om kanske moster min är hemma och säga hej åt dom också.

MAMMMA .. Jag saknar dig!



batteri

Var ett tag sen nu men det är bara för våran älskade hund har bitit av ström kabeln.jag säger det, det är tur man tycker om den lille jäveln. Har lånat sladd av linda idag så jag passar på att skriva ett inlägg.
Det har vartit ganska lugn nu de senaste dagarana, var till BM i torsdags och mätte magen och tydligen så har jag en stor bebis men vi får hoppas det är mycket vatten..

Igår var Linda, Emelie och lille Kevin här och hälsade på, det var mycket mysigt och lillen hade växt en massa mycket. Snart har den en liten kompis att leka med också^^

Nej, nu ska jag kolla klart på hockeyn och imorgon blir det också hockey klockan 6 på morgonen för då spelar sverige!
Massa plugg idag annars bara slapp dag i detta skit väder ..


Peace!

Plugg

Sitter på AF och öser i mig ny kunskap ... Eller? Nej kanske inte riktigt. Sitter och försöker få ihop en text om en personligassistents egenskaper, det går framåt men det går tungt känner jag. Jag vet inte riktigt vart min keativitet har tagit vägen och förhoppningsvis så kommer den väl tillbaka.

Jag ska nog dra mig hemmåt och äte lite broccolie. Inga som helst planer på att göra någonting idag förutom plugg.. pust

Min snygging

 

 


Plugghäst..

Är inte riktigt någonting jag kan säga om mig själv just nu. Jag försöker läsa all detta skiten men det går sjukligt segt måste jag säga. Fast man försöker och man är kreativ nog men på något sätt sitter jag fast i en lergrop.
Jag ska försöka ta mig ur och ta en paus för att se hofors sista hemma match, får hoppas på vinst då!
Har tvätt först bara så springer dit till andra perioden.

Idag var jag på UGA på AF och det var rätt segt. Först och främst var det skit tidigt på morgonen sen måste jag även söka massa jobb trots att jag studerar, sjukligt irreterande. Menmen, jag får någonting gjort iaf och det är ju huvudsaken. Måste ta och ringa försäkringskassan också och föröka få en tid hos dom så jag kan få lite klarhet i det här med mamma ledighet och skit. Jag förstår nada, vilket är naturligt med första bebben.

Iaf så ska vi börja mäta magen på torsdag och det ska bli spännande. Jag tycker inte magen växer någonting just nu.. Men det kommer väl. Jag har iaf kommit i ett stadie där jag inte längre känner mig så speciellt gravid mer än att det sparkar och har sig i magen på mig. Jag är mycket piggare nu än jag varit tidigare, jag är inte alls lika grinig och känslig och ja, jag mår bra! Känns verkligen inte som om jag har en knott i magen. Jag rör mig tillochmed bättre isängen nu än vad jag gjorde i vecka 20, då kunde jag knappt ligga halft på magen utan att jag vaknade och det kändes obekvämt men nu kan jag ligga helplatt på magen och det känns "naturligt".
Känns lite skumt att alla symtom har försvunnit men det kommer väl nya nu ska jag förmoda men jag ska njuta av detta så länge jag bara kan. Tur att knotten sparkar så jag vet att jag har ngt där inne och inte inbillade mig hela skiten:)

Haha, nu vart det mycket här och jag ska ta och fortsätta med mitt studerande så om jag kommer någon vart nu..
Btw så ringde mamma iaf här omdagen och sa att hon kommer hem den 29 maj (Y). Gud vad skönt att hon kommer hem så tidigt, ju tidigare desto bättre!



chips och dipp

Nyss varti och inhandlat lite chips och dipp och det gillar jag skarpt!
Idag har varit en riktig matgörar dag. Var hem till mormor en sväng efter lunch och fick lite små saker. Fick också min födelsedagspresent, en elvisp. Har önskat mig en elvisp sedan jag och p flyttade ihop.

Som sagt en riktig mat dag, jag försökte mig på sega maränger med chocklad och jag gjorde nog alla fel man kunde göra men ändå vart de ätbara. Sedan mixade jag ihop en korvgryta med bulguri och massa kryddor. Det smakade smaskens må jag säga.. Och nu ska jag proppa i mig lite chips och dipp:)
Jag kommer verkligen få kämpa för att få bort alla kilon när krypet kommit ut! Men man lär helt enkelt unna sig.

Sitter och kollar på ett program om att syskon är försälskade i varandra och det är ganska vidrigt ..
Det står inte helt rätt till och det är verkligen inte OKEJ!

Pluggpluggplugg blir det innan jag drunknar i sömn.


Valentine

Idag är det alla hjärtans dag som dock aldrig varit någon speciell dag för mig. Vi har 365 dagar som vi visar att vi älskar varandra och det tycker jag räcker:) haha!

Det är underbart väder ute, helt blått på himlen och solen skiner så det kommer bli en lång prommis idag. Kanske tar med mig sparken för ryggen vill ju inte gå längre promenader längre. Jag ska ta med mig P också, skulle vart underbart att åka ut och grilla lite nu när vädret är som det är. Tyvärr vill ju våran bil inte vara med längre så vi får helt enkelt hitt på någonting annat.

Nu blir det lite frukost sen blir det att vara UTE!




Finns ingen så bra som du och jag har aldrig varit så lycklig som när jag är med dig. Jag älskar dig mer än ord kan beskriva! DU ÄR MITT ALLT



13-02-2010

Efter skolan i går så var jag hos mormor och "råkade" säga att hon var tvungen att berätta att hemlisen var fixad till mamma. Nyfiken som jag är vill ju jag självklart veta vad det är för något. Men neeeeee.. "det får du se sen"
Jag hatar när folk smider planer utan att jag får veta, när jag vet att det smids.. Inte okej!

Igår kväll myste jag iaf med karln min och vi tittade på en sjukt bra film, changeling hette den! As bra, jag gick inte ens på toaletten under filmens gång för jag var rädd att missa något. Även att filmen var baserad på en sann berättele, jag blev tagen!
Petter kom på att han behövde kaffe 10 i 10 i går också och försökte få mig till att följa med. Säkert, det var 30  minuter kvar av filmen, aldrig att jag går! Så han stack iväg och kom tillbaka prick nio så han lär ha sprungit fram och tillbaka. Han ville heller inte missa filmen men jag har nog aldrig varit med om att han varit så snabb som han var igår kväll. Han hade även köppt en hel påse melontuggummin åt mig också:) Smaskens!



Min mor! Älskar dig!


Skola

Har varit i "skolan" nu torsdag, fredag och det känns skit bra. Igår hade vi en lärare som verkar hur cool som helst! Har var lätt att prata med, han var duktigt på att förklara och dessutom hade han dålig norrländsk humor. Alla våra lärare är från pite så de har ju underbar dialket.
Så idag har jag inte gjort annat än pluggat och ätit och nu skulle en gul markeringspenna sitta fint så jag kan fortsätta min pluggning.

Snart kommer cissi på besök sen ska jag bara mya med min P. För vi är äntligen ensamma och jag kommer inte släppa karln på hela kvällen!

Smälta maten och återgå till plugg!


akuttid

Ringde till MVC imorse för att jag fick en sjuklig smärta i högra sidan av magen i förrgår och har sedan dess inte kännt nå sparkar. Så jag fick komma upp på en gång och kolla, allting såg bra ut och den hade bra hjärtslag men var det så att jag skulle få ont igen eller om den inte sparkade idag heller skulle jag ringa förlossningen och kolla med dom. Men jag vet att den har ett hjärta som slår nu iaf och det känns ju ganska lugnande.
Vi får hålla tummarna att den sparkar under dagen så jag slipper vara så orolig! Går ju in i vecka 24 idag och det känns bra!!


Idag har jag ingenting planerat vad jag vet, rätt skönt väder ute så kanske tar med mig karln ut och går en skogsrunda. Nu får vi främmande så jag ska vara social så som bara jag kan vara. Hej!


Moneymoney

Känns som om jag vill göra så mycket just nn, har stora planer på lägenheten och så vill jag ju till kina efter sommaren och shoppa med knytet och P. Men allting kostar och det är någonting jag inte har råd med. Har iaf suttit och kollat lite på resor och sånt nu och hittar skit billiga biljetter till Kina, 3500-4500 för en vuxen och ett spädbarn man behöver typ bara betala 500 för det lille knyter och plus så kostar ju visumet för alla oss.
Så nu gäller det att vi tar och skaffar oss en fet inkomst så vi kan sätta våra planer i verk!

Nu ska jag fortsätta med min broccolie gratäng (Y)
Saknar min mor också och nu får fan tiden börja gå snabbare så hon kommer hem och knytet kommer ut!


Tisdag

Vaknade strax före nio och kännde mig helt slut, tror jag måste börja gå och lägga mig tidigare på kvällarna för på torsdag ska jag upp klockan 7. Det var ett tag sen jag gick upp så tidigt, men det ska bli intressant och se mitt glada morgonhumör som inte varit det bästa under graviditeten.
Igår var jag heller inte glad men jag hade en sådan fruktansvärd smärta imagen som bara höll isig och vägrade försvinna. Kunde inte ens lyfta ena benet och innan p insåg att jag hade sjukligt ont så lyckades han driva med mig med sitt berömda dryg humör. Och det mina vänner kan jag säga var droppen för mig och så fort han såg ilskan i mina ögon så gav han upp. Efter cirkus en timme så lade sig smärtan så gick och var sjukt nojjig hela kvällen igår, kollade så jag inte fick blödningar eller någonting annat var på tok. Den vägrade också sparka när jag gick och lade mig så låg i morse och pratade ihjäl mig för lite respons. Efter några om och men fick jag lite tillbaka men det var ytterst lite men jag vet att krabaten lever, än sålänge. Fortsätter den så tänker jag ringa BM imorgon bitti!! Alltid bättre att kolla en gång för mycket om en gång för lite.

Om ett tag ska jag vara barnvakt åt lillasyster sedan ska jag umgås med min Linda som det känns som jag inte träffat på evigheter. ska kanske ta mig tag och färga min utväxt som ser förjävlig ut, men vi får se!
Nu ska jag iaf försöka att inte se ut som en levande död och morgonmysa med min P.
Seeyoulater!


8 februari

Då var vi inne i en ny vecka igen och den har ändå börjat helt okej. Var ju kanon väder idag så passade på att ta kira på en lite promenad. Orkar inte gå så långt, är fortfarande lite sliten i kroppen sen helgen. Sen kom det någon snubbe från trygghansa och snackade om mammabarn försökring och massa annat så nu har vi allt klart med försäkringar och grejer både till oss och till krypet. Lille-a är försäkrad från och med vecka 26 och framåt, så det är skit bra!

Iaf så händer det inte så mycket kanske blir en film eller nått liknande. Vi får helt enkelt se vad resten av denna måndag har att erbjuda.

Ja, jag satt och läste en rätt aktiv debatt på familjeliv.se om en kvinna och en man som separerat i ca 7 månader efter att ha varit gifta i 8 år, de har barn och allt tillsammans. Och under tiden de var separerade hade de båda umgänge med andra vilket de var öppna med. Det slutar iaf med att de går tillbaka till varandra men så kommer det en kvinna och säger att den här mannen är far till hennes barn. Liten chock man skulle få, men det heta med den här debatten är den att den här mannen använde kondom och kvinnan han var med påstå sig ätit p-piller. Mannen hade gjort klart för sig att han verkligen inte ville ha barn med henne, därmed därför han använde kondom, men att hon sedan kommer i v25 och berättar att hon väntar hans barn och vill att han ska ställa upp och följa med till MVC och grejer. Men han vill inte ha någonting med barnet att göra som han gjorde klart för redan från första början ...

Jag har verkligen mina åsikter om alltihopa men jag ska hålla dom inne känner jag. Känns bara som om vissa folk som skriver är helt pantade i huvudet. Men tänk om man själv skulle hamna i en sådan situation, fyfan vad hemskt! Tror iaf den här debatten är den mest kommenterade någonsin, höver 160 sidor med olika kommentarer! Rätt intressant ändå att se hur olika folk tycker och tänker.

http://www.familjeliv.se/Forum-4-51/m50571196.html Här kan ni läsa allt själv!

Söndag hela veckan

Efter att ha varit vaken i ca 40 timmar så kunde jag äntligen få lite sömn i mig. Och den sömnen gjode verkligen susen för idag känner jag mig mycket mycket piggare. Känns att man legat utslagen för kroppen är fortfarnade lite halv ur funktion men i hel het så mår jag bra! idag kommer det lilla pyret sova för så aktiv dom den var i går har den inte varit på hela tiden tillsammans:)

Känns lite som veckorna bara flyger förbi, imorgon är det ny vecka igen. Känns lite läskigt att det går så fort fast ju fortare det går ju bättre för mig.

När jag vaknade imorse så hade även P diskat undan alltihopa och städat köket, det var helt underbart! Finns inge bättre än att vakna upp i en ren och fin lägenhet. Tyvärr så låter man oftast saker gå till dagen efter så det inte är rent och fint när man vaknar. Jaja, här blir inga barn gjorda nu blir det att gör absolut ingenting. Ska ta det lugnt nu tills jag känner mig helt frisk sen kan jag göra saker och ting osäkert igen.

Peace!

24 +

Nu har jag varit vaken i typ 30 timmar, känns inte helt okej! helt slut i kroppen är jag, det är ju självklart att jag skullr bli sjuk nu. Sett fram emot denna kväll med tjejerna inne i gävle. Men alltid ska jag lyckas pricka rätt.

Pricken över i är ju att medecinen som the hospital tyckte jag skulle äta fanns inte i hofors så petternicklas fick sätta sig och åka till valbo då det var närmaste stället som hade medecinen.

jag pallar inte.. jag sa nog gå och dö tills detta är över..
bara krypet mår bra så är jag nöjd, den får klara sig utan mat ett tag..


älskar min p!


fredag!

Fredag redan, veckan har gått otroligt fort och ändå har jag inte gjort någonting vettigt alls känns det som.
Jag har bara väntat på bättre tider och de har inte kommit än så länge. Samma gamla vanliga vardag.

Iaf så fick jag ett ett väldigt speciellt uppvaknande idag. Lille-a sparkade och slog så hela magen rörde sig så jag inte alls kunde sova. Den ville tydligen att jag skulle upp och äta lite frukost så jag löd den lille krabaten. Försökte väcka P så han äntligen skulle få känna men han var helt död så han får skylla sig själv.

Idag ska jag på hockey med elna det var ett tag sen jag var och kollade faktiskt så ska bli nice. Saknar hockeyn sjukt jävla mycket, ska verkligen försöka spela nästa säsong bara för trevlighetens skull. Får ta med mig lille-a och lägga han/hon på målburen:) Kanske inte är den bästa idén jag haft men det är mig vi pratar om.

Nu ska jag städa lite sen ska jag ta med mig kira och gå till mormor. Peace!


4 februari

Gud vad skönt med lite värme, har baravarit en minus idag så det har varit rätt soft.
Har nyss ätit spagetti och köttfärsås så jag är rätt nöjd nu känner sig större än nånsin när man äter^^
Mormor ringde iaf idag och sa att hon äntligen fått tid för operation så ska fixa bil tills dess så jag kan hämta henne. Hon ska inte behöva ta buss eller sjuktransport om jag ändå inte jag göra någonting. Det är dock samma dag som vi ska till barnmorskan men tror inte hennes operation tar en timme så jag får ta med mig p och åka in efter det.

Undrar vad som händer annars idag? Känns som jag varit sjukligt rastlös på senare dar. Man har ju så fruktansvärt dålig fantasi. Ska nog hitta på nånting, om inte får jag ta och gå långprommis med Kira.




Inne i vecka 23 nu! (Y)

23

Då går vi in i en ny vecka, känns skönt att det iaf går framåt men jag tycket att det växer lite dåligt. Är väl kanske bara för jag ser magen varenda dag. Nu får jag iaf ett tecken på att den lever därinne för den sparkar mins en gång om dagen nu och det står inte på förns p får känna.

Idag har jag och nicklas hållt på med min datot nästan hela dagen för den har tydligen varit cepe. Kom upp massa program som ville att jag skulle köpa massa skit men med lite hjälp från Andreas så fixade vi det. Tack ännu en gång ante för hjälpen annars hade den åkt ut genom fönstret! Nu ska vi ta och gå till familjen frank och sedan handla lite hundmat till Kira som bara fått lite mat idag stackarn.

Ikväll ska jag se lite eferlyst och proppa i mig lite lösgodis (Y)
Nej, ut med kira så hon inte gör inne!

2/2

Det var gott med fika, verkligen! Fick smörgåstårta och kladdkaka så nu är jag sjukligt mätt men jag ska ända ta och steka lite halloumiost och trycka i mig.

Sitter och kollar på hockey nu, inte den mest spännande matchen jag sett men helt okej! Känns iaf som det kommer bli en bra månad, har någonting att göra lite hela tiden nu känns det som. Sen fyller ju jag om en månad och då kommer skåne ner vilket ska bli hur kul som helst! Kan inte få nog av dom!!

Tiden går verkligen fortare än vad man tror .. Snart är jag ännu fetare och ännu närmare dagen D! Det är sjukt vad vi längtar här hemma på att lille-a ska komma ut.



Grattis!

Idag fyller Petra 20, så massa grattis till henne. Ska ner och få i oss lite fika hos henne vid fyra tiden. Alltid trevligt att fika hos petra för hon har alltid massa goda kakor och sånt:)
Tiden går så jävla fort nu förtiden, man hinner inte tänka på det riktigt förns man sitter där och ser tillbaka på alla gamla bilder och minnen. Det är skummt ändå att på så kort tid kan så mycket förändras, känns lite läsikgt. Läskigt men ändå otroligt bra!



Idag är jag lika trött som vanligt men det har blitt en vardaglig sak nu förtiden så men de säger att det ska vända så jag får helt enkelt vänta in skiten. Jag sover ju alltid på magen och nu har jag blivit för fet för det så jag får antingen ligga på sidan eller ryggen, vilket jag hatar! Det kan ju vara en faktor till att jag är så trött men vaddå? Jag har ju bara sisådär 126 dagar (+ - 7 dagar) så jag får väl hålla ut den "lilla" tiden som är kvar.

Jag ska klä på mig lite mer kläder sen ska jag ta med mig Kira och gå till sparköp. Ser väldigt härligt ut faktiskt när man sitter här och kollar ut men skenet bedrar mig förmodligen!



1 februari

Då var vi inne i ännu en ny månad, inga större förväntningar riktigt. Satt och pratade med cissi härom dagen om vad jag skulle göra när jag fyller 20. Jag hade inte ens tänkt på att jag fyller snart, känns inte så viktigt för mig just nu. Blir nog den lugnaste 20 års festen ever! Kanske ska ha en alkoholfri fest? Undra hur många det är som kommer då, haha. Blir jag och hunden.

Iaf så ska jag och Linda ha en liten fest ihop, tror det kommer bli awesome! Men det är inte förns i slutet av mars då jag är ännu festare än nu och har ännu mer ork till dans. Men det löser sig, petter får helt enkelt bära mig på dansgolvet... jagmenar det är ju ändå min fest;)

Min telefon har kommit i mina händer nu iaf och det gillar vi! Den är helt okej än så länge men ge den 2-3 veckor så har jag hittat en hel del anledningar till att köpa en ny. Typiskt mig!




Våran lilla ängel!


Workit

Är man vaken med tuppen känns det som. Sjukligt tyst i lägenheten, ända som hörs är när Kira kommer upp och kollar om jag tappat någonting ätbart på golvet annars ingenting. Ska snart bege mig till AF där jag ska påbörja mitt pluggande, ska bli awesome! Ser fram emot detta hoppas dock att alla bitarna faller på plats nudå!

Nej, blir att klä på sig en massa kläder och fara upp till det lilla "klassrummet".

seeyoulater, peace!


RSS 2.0