langos

Igår var en väldigt slapp dag, jag var inte så pigg, men ändå så hann vi med mycket. Petter tyckte vi skulle ut i skogen precis när vi vaknat och göra upp lite eld. Dock lyckades inte hans så bra så man var tvungen att rycka in och rädda oss från kylan.

Senare på kvällen åkte vi upp till kyrkogården och lade ljus på morfis grav. Det var så mycket ljus och kolsvart så det var riktigt mysigt, dock höll kira på att nästan hoppa på en gammal farbror. stackarn.
När vi åkte från kyskogården så fick jag ett trevligt sms från min far att dom hade gjort langos och de tyckte att vi skulle komma och äta. Men självklart, jag älskar langos, så det vart full fart mot torsåker.
Underbara langos, det lyckades du kanon med Cissi(Y) 
 
Innan läggdags blev det en liten skräckis och min briljanta make tyckte vi skulle ut i skogen efter det och grilla i det kolsvarta mörktet som lurade därute. NOWAY, inte en chans att jag skulle utsätta mig för någonting sådant.
Men det var en lugn och mysig kväll i går och det var underbart.

Halloween

Det skulle vara as ballt att fira halloween i USA. Jag älskar att pynta och grejer men i Sverige är det så lamt nu när det är halloween. Iaf så försökte jag fixa upp våran stämmning igår med att göre en skit grym pumpa. Det var första gången jag någonsin gjort det men den blev så bra! Den ska med till torsåker när vi åker på halloween fest ikväll.

Jag känner på mig att det kommer att bli skit kul i kväll. Vi åker om typ en halvtimme för att göra oss i ordning sen blir det massa spökligheter. Förhoppningsvis så kommer pappa att lura ut oss i skogen med en kanon spökhistoria.

Nu ska jag smälta maten och sedan leta fram kläder till kvällen, det kommer att bli så kanon!


kalas ala torswille

Nyss vaknat ur min koma, vilket känns underbart.
Idag ska jag spendera min kväll i torsåker. Mina småsyskon fyller år så ska dit och fira dem.
Sen blir det att sova kvar för ska vara barnvakt i morgon bitti.


Grattis Emma 6 år
och
Grattis Anton 8 år


frågetecken

Satt och kollade på idol igår innan jag stack och jobbade...
Jag kom fram till lösningen att jag ska köpa både hörapparater och glasögon till svenska folket och inte minst till IDOLJURYN.  Att dem för det första skickar vidare någon som låter som en tondöv hagga som är inne på sina sista minuter. Förhoppningsvis kan de som inte är döv relatera till vem jag just pratar om till de som inte riktigt fått sina apparater att fungera kan jag ju upplysa om att det är den hamburgetekande Rabih jag pratar om.
Ursäkta men han kanske kan steka hamburgare men sjunga är han den mest värdelösaste männsiska jag hört!

Jag stod vi spegeln igår när han kom ut och sjöng och efter ett tag kom jag in och frågade hur fan kan man släppa vidare en tjej som sjunger som en trasigmegafon. Men ack så fel jag hade det var tydligen inte en kvinna som sjöng utan Rabih, Hur kan folk vara så jävla tonDÖVA?

Och ja, hur orkar man ens bry sig men nu har jag faktiskt rätt att tycka och tänka precis som jag vill och nu tänker jag göra det!  Detta är första gången som jag på ett eller annat vis föjler lite av Idol efter uttagningarna och så får man lyssna på det där? Är det verkligen någon som tycker att han sjunger bra? Det är frågan!

Så, nu har jag fått ut mig lite av mina aggressioner, nu har jag sagt vad jag tycker och tänker för detta år.. ( eller ) Nu måste jag städa upp lite för jag har tydligen lyckats bränna ett ägg, ett KOKÄGG! Ja ni hörde rätt. Jag ska nog inte satsta på äggkoning främöver!

PEACE


torsdag

Fortfarande hemma. Men det har iaf börjat att vända lite nu, har varit stammis hos läkarn hela veckan.
Det värsta med allt är att jag har fått jätte lågt blodtryck, för lågt, så kan praktiskt taget svimma närsom. Inte det allra roligaste när man har en lång jävla trapp hemma. Men jag undviker det ett tag^^

Har iaf tagit mig igenom rätt mycket vänner nu när jag varit sjuk, ungefär 70 avsnitt. Det är härligt att få lite humor på hela skiten, det gillar vi.

Jag måste försöka att ta mig till skolan nu också, hämta någonting att jobba med. Måste prata med syon också så man får ordning på hela. Men det fixar vi när man inte svimmar när man ställer sig upp.

grått och regningt

Vilket deprimerande väder, det är inte alls bra. Jag vill ha sol och blå himmel men det är väl alldeles för mycket begärt. Sitter hemma nu och är as förkyld. Hostar och har feber, det är inte alls det trevligaste jag vart med om.
Plus att man inte har det de lättaste utanför det, men det går väl över snart hoppas jag.

Idag blir det bara att vara hemma och ta tag i min förkylning. Jag ska skriva klart mitt arbete i svenska också nu när jag har massa tid till ingenting. Ska försöka få i mig lite frukost också vilket inte är det lättaste.
Menmen.
Nu ska jag ta tag i massa saker och ting, väcka min man som ligger och sover, vilket heller inte är det lättaste. Men jag har mina knep^¨

Peace

school

Sitter i skolan och jag är absolut inte byggd för skolarbete idag.
Min kropp behöver ligga i en stor säng och sova, det låter som en bättre plan.
Idag så blir det torsåker för min slant, bror min fyller femton så ska dit, gratulera och äta dom ur huset. Jag får helt enkelt passa på när det är gratis^^

Nej, nu ska jag fortsätta med min kreativitet till detta skolarbete så jag får det klart.


PEACE

livets cirkel

En vecka har gått sen sist, som vanligt nu för tiden. Men det har varit en väldigt spännande vecka. Det har hänt en hel del oförklarliga saker och det känns... speciellt.
Jag har lite svårt att ta in vissa saker som hänt men jag tror det kommer ordna sig och bli hur bra som helst, trots att jag är livrädd och helt bortom alltihopa.

Jag hade också en väldigt lärorik dag med Petter idag vilket jag kommer återkomma med senare.
Just nu vet jag inte om det är läge.


Ikväll blir det film och avkoppling med familjen linda och micke åsså jag och petter. Ingen aning om vad vi ska se för film men jag är bara nöjd av att de kommer, var ett tag sen jag träffade linda känns det som. Jag måste ändra på det. Hon kommer bli min favvorit syssla nu under ett tag.

Hejförmig
Peace

RSS 2.0