Julgran utan topp

Var ut och snodde en julgran med petter igår men den var lite för lång så petter skulle kapa den så den skulle få plats i vårat hem. Så min intelligenta kar sågar av toppen på granen istället för botten. HAHA! Så nu har vi ingen topp på granen utan grenarna är längre än vad "toppen" är. Det ser mycket komiskt ut men jaja, man kan inte förvänta sig mycket av en skåning.

Äntligen så börjar julen närmasa sig och jag gör min egen alldeles första julmat som än så länge är helt OK! Imorse gjorde jag julskina och tog nyss ut janssonen från ugen. Insåg dock att jag glömt löken i jansson så jag tar och gör en till i morgon! Ska verkligen jula i morgon, blir att rulla köttbullar, göra mer jansson, ägghalvor, julkorr och självklart massa julgodis som jag tar med mig till torsåker på julaftonen. Jag måste komma ihåg att köpa julpapper så jag kan slå in mina julklappar som jag köppt och så måste jag köpa present till min kar. Får se om jag kanske kan följa med min bror in till gävle imorgon igen. var in en sväng idag men honom men den affären han skulle in i stängdes precis när vi stod utanför, TYPISKT!
Imorgon är det uppersittar kväll också och det får vi inte glömma. Blir bara jag och petter dock och massa massa julmat och julgodis! :D

GodJul ... 2 dagar kvar

20 december

Det snöar, jag gillar detta stort! Kan inte tänka mig att det är den 20 december idag. Satt och tänkte på nyår förra året och det är omöjligt att tro att det är hela 1 år sedan. Vår livssituation för ett år sedan var helt annorlunda, vi hade nyss flyttat ihop på bergsgatan, allt var nytt, vi hade inte kira och defenetivt inte en till familjemedlem på väg. Som faktiskt sparkade sin mamma igår kväll helt underbart! Var dock bara några stycken men det var fantastiskt att känna. Tyvärr kan inte petter känna ännu men det är inte långt kvar tills dess ska jag tro!

Idag har vi någonting att göra mest hela dagen, nu har vi städat lite och ska snart iväg till Anette en sväng och fika lite. Måste  försöka rensa ut källaren på bergsgatan idag så vi får våra saker innan vi lämnar nyckeln i morgon bitti och sen ska vi hem och tvätta för att senare bege oss ut i skogen för att sno en julgran^^

Ska ta mig till Nisse och Malin för att skanna över UL bilderna så vi kan skicka runt dom till alla som tjatar:)
Det är sjukt vad jag längtar tills sommar, det finns inte. Kan inte sluta tänka på det heller så tiden går i slowmotion. PUST!

Vinterland

Äntligen så har vintern kommit, det gillar vi starkt! Det skulle snöa mer imorgon hoppas detta vädret håller isig till julafton så vi får en mysig och vit jul. Har inte riktigt fått någon julkänlsa ennu men den kommer väl förhoppningvis när man börjar julbaka och laga massa julmat. Tänkte nämligen slå till på knäck imorgon så man har lite julgodis att knapra på.

Har tagit en lång prommis med Kira idag var in en snabbis hos familjen Jansson/Roth där dom precis skulle sätta sig och äta. Men det var en mycket trevlig visit och ska dra med mig petter och hälsa på iveckan. Ska även dra med gubben hem till gammelfarmor med lite knäck och ta sig en kopp kaffe. Hon är så söt, fyller 84 i januari och ändå hur pigg som helst! Blir nice i sommar då vi blir 5 generationer på mammas sida :) 


Iaf så har magen min blivit lite rund. Har jag linne på mig så sys det verkligen att det ligger någonting och växer därinne. Jag tror också den lille krabaten var lite sur på mig idag för jag åt lunchen ganska sent men det får den ta ibland. Gottgjorde det med lite chokladpudding vilket var riktigt gott!

Nu blir det lite "America's got talent" och vänta på att P kommer hem från gym. Seeeyaa, Peace!

lucia

Idag är det lucia, tiden går otroligt fort. Plus att min P fyller 26 år idag han börjar bli gammal:)

Igår jobbade jag lite, var as mycket folk synd bara att hela min kväll blev väldigt speciell, går ju förfan inte prata med folk som har alkohol i kroppen. Jävla idiot. Jag fattar egentligen inte att jag gör det till en sådann stor grej men jag har så jävla svårt att släppa saker och ting vilket är rikgit irreterande! Då inte bara för mig själv utan förmodligen för dom runt om kring mig. Men jag ska försöka att ta mig igenom denna dagen så bra som möjligt så jag inte förstör den nu när det är födelsedag, 3dje advent och lucia!

Jag känner att jag måste köpa en boxnings säck så jag får ut lite ilska!!!
Jaja, som sakt i sverige så kallar vi det SLYNA!

8 December

Idag har det varit en spännande dag. Försökt att flytta en bil som bakdäcken låstr sig på, besiktat lägenheten och varit hos moster som fyller år idag, grattis! Syster fyller ju också år idag så grattis till dig med!
Ikväll blir det lite mys och bad med petter sen tänkte jag gå på hockey med linda som dock ska gymma först så hon kommer in genom dörren på ishallen!

Fan vad arg jag blir btw... Kollade nyss på "du är vad du äter" och så har vi en kvinna som inte alls är fet, hon är kurvig men fan inte fet och så står hon och säger att "Ja, här har vi en kvinna som är kraftigt överviktig" Kraftigt överviktigt? Har hon sett en fet människa förut? Tänk så många personer som kommer att bli sjukligt förolämpade. Ja tyvärr lever vi idag i en värld där man ska ha size zero, där det är snyggt att revben och annat syns istället för vackra underbara kurvor! Jag blir så jävla trött på att vi blir så jävla påverkade av den där skiten. Det är ju inte OK att se ut precis som man vill, det är inte okej att vara nöjd med sig själv om man har storlek 40. Det är tamefanimej pinsamt. Storlek 40 eller M/L som man kan säga är enligt min åsikt väldigt normalt och smal. Men ICKESANICKE. Är du inte en storlek sx eller s så är du kurvig. Är detta verkligen någoting vi ska lägga vårat intresse till, våra timmar på att vara missnöjd med oss själva eller stå över allt det goda ilivet för att vi har en bild om vad som är "NORMALT" att se ut.

Då ställer jag mig frågan vad är normalt? Hur ska en vacker kvinna se ut?
Tar man fram en bild på en kvinna med storlek S,M och L och går ut och gör en undersökning så vet jag exakt vilken kvinna som fått flest röster. Majoriteten hade valt kvinnan i bilden SMALL!

Jag blir så irreterad när jag tänker på det att jag bara ordspyr så hälften kanske inte ens har någon speciell mening ... Men nu har jag talat ut för idag, nu blir det badet och avkoppling, kan behövas känner jag!

Tragiskt!

Igår kväll satt jag och det fanns absolut ingenting på tv att titta på så jag slog på 6an för att för första gången titta på Paradise hotell. Jahaja, jag lyckades kolla i 20 minuter sen klarade jag inte av mer. Dett är verkligen det största vuxendagiset jag någonsin sett, dom har tagit de dummaste personerna i sverige som "ser bra ut" satt dom i ett hus med alkohol och sängar att pöka i. Vem tar sig tid att titta på detta skiten? Det är ju för mig den största frågan.

Iaf så tog jag mig och mitt sunda förnuft och slog på en film, butterfly on a weel. Sjukt bra film inte alls som jag förväntade mig, Slutet var ju fantastiskt! Verkligen en film att rekomendera, KANON!

Jag känner mig lite grinig idag för att jag inte fått någon riktig sömn på 3 nätter. Inatt var det massa jävla idioter i trappen. och klockan 4 så slutade deras skrik.. dock med att de slog sönder båda glasgrejerna i trappen och sprang därifrån! Jävla idioter. Hade Kira fått glas i foten hade den som ordnat festen fått stå för kostnaden kan jag lova! Iaf så ska den få stå för skadorna enligt mig, hoppas man stöter på den i trappen!!!

Nu ska jag ta mitt glada humör och fara till torsåker. Ska fira syrran som fyller hela 15år den 8 december.
En väldigt intressant ålder, ger en lite minnen på när man själv var i den åldern, HEHE!

RSS 2.0