baby

Idag så har jag varit på föräldrar utbildning utan min karl för han jobbade till 4. Men det gjorde absolut ingenting för vi var 3 tjejer + barnmorska och vi hade riktigt kul och gud så vi pratade. Massa fika lyckades jag få imig också så jag är nöjd. Imorgon ska jag dit igen men då är det koll på lille-a och så ska vi mäta min mage som jag inte tycker växer någonting.

Har nyss fått i oss lite mat här hemma det bjöds på kött,pommes, bea och vitlöksbröd och kan säga att maten satt som en smäck! Sjukt gott! Inte illa att få sådan mat på bordet och man kan egentligen säga att den NÄSTAN var gratis, den kostade inte oss många kronor för köttet och beasåsen har vi fått och pommesen fick vi köpa för 5kr på prix. Inte alls illa tycker jag. 
Fast nu ska mätta och belåtna jag hoppa in i duschen och sen ska jag plugga lite till för P sitter och kollar på fotboll som kanske är bland den mest tråkiga sporten att titta på. Så jämfört med det så är det nästan "roligt" att plugga.

Jojustia.. Mamma!! Jag pratade med bror idag och jag sa åt honom att han SKA hämta dig på arlanda men du lär ju bestämma dig när du ska komma hem!:) Overandout!

Korv gryta ala chili

Förmiddagen bjöd på lite sol så jag tog mig en prommis med kira och lite musik i öronen. Var kanon skönt men nu verkar solen inte alls vilja visa sig. Jag har varit så sjukt uttråkad idag men ändå orkar jag inte göra någonting, skulle behöva plugga för har lite att göra men så fort jag börjar läsa så försvinner tankarna bort på annat och jag kommer inte ihåg vad jag läst. Ska försöka få mig lite lugn och ro och läsa men det får bli ikväll innan jag slocknar.

Iaf så har jag varit hurtig och lagar nyttig och billig mat som räcker ett bra tag, får frysa in lite också. Korv gryta ala chili på janssons vis. Blandade i lite grönsaker, svamp, lök, korv och massa massa kryddor som bla koriander, chili, spiskummin och annat gott. Den var riktigt jäkla god iaf så det blir en stor tumme upp på detta!

Snart ska jag iväg och besikta bilen och se vad som behövs fixas på den innan den riktiga besiktningen. Vi ska nämligen besikta den här i hofors det kostar ingenting så det är kanon om man vill veta vad det är för fel på den. Hoppas det inte är större saker som måste fixas för då bryter jag ihop. Vi vet att handbromsen, tuten och däcken inte kommer gå igenom så det är vi beredd på. Håll tummarna för att bettan är i OKEJ skick! 

Roar mig med ingenitng en timme innan jag hämtar karl och far till verkstan. Hörs då!

 


27 april

Då var snart april slut också, tiden bara rinner iväg men ändå känns det som om den står still.
Idag har den runnit iväg fram till nu. Var en person och kollade på bilen idag och man hade sina förhoppningar men ikke sa nicke. Så bilen är fortfarande kvar... Men inte ska man deppa ihop för det utan njuta av den så länge den finns kvar kanske.

Annars idag har jag bara umgåtts med Linda. Det var mysigt, suttit vid time och njutit av vädret och glass. Ska bli kanon när dom börjar med mjukglass för då kommer jag vara där varenda soliga dag:)

Tänkte njuta av kvällen med min karl då han jobbar hela dagarna. Och imorgon blir det besikting av bilen också så får vi se vad vi har att göra med den om den ska gå igenom den riktiga besiktingen..

Härliga måndag

Idag har varit en friluftsdag och det har varit hur underbart som helst. Imorse drog vi till edskemasung där kira fick springa av sig massa energi och vi fick njuta av det underbara vädret. Sen på em drog vi till långsjön där vi fixade en lite brasa och fortsatt att njuta av det underbara vädret. Enda minus idag är att det har blåst lite men de får man väl ta ibland.

Så nu är jag helt slut, ätit lite kvällsfika då jag inte pallar att laga någon mat, men det gick det också! Pratade med mamma igår också och jag är absolut inte alls avundsjuk på dom som bor på ett lyxigt hotell i malaysia, GRATIS! Kan inte micke skicka lite poäng till mig så jag också kan bo lite billigare?!;) Men det är dom såklart värda för dom firar nämligen 10 år som gifta nu i maj, läskigt när tiden går så fort.
Nu är det ju bara lite över 4 veckor kvar tills mor kommer hem och då ska vi ta och fixa vagnen och lite annat smått och gott innan lille-a kommer, gud så skönt det ska bli. Fast om jag får bestämma så ska ungen komma ut om 4 veckor då jag inte orkar vänta mer. Som min karl säger "väntar man på något gott väntar man ALLTID för länge" Han vet vad han pratar om!

Nu ska jag lägga mig och fläska framför soffan med chokladpudding och skit program på tv. Men med lite chokladpudding kan man inte klaga, haha!

SNYGGAST I VÄRLDEN!!

 


25 april

Då har familjen persson åkt vidare hem mot skåne. Det blev en kort visit men mycket trevligt att träffa dom igen, var 7 månader sedan sist. Vi tog det bara lugnt igår, umgicks med familjen torsåker igår på fm och sedan när vi skulle hem fick vi med oss 3 snorungar som spenderade kvällen med oss. När perssons kom så lagade vi mat och bara mös framför tvn.

Har sovit sjukt dåligt nu i några nätter och drömmer de skummaste drömmarna och det är riktigt irreterande. Men man förbereder väl sig inför vad som komma skall. Jag känner att jag bara vill ha ut knotten nu, känns som om alla andra får sina barn men jag får hela tiden vänta och det är inte okej!! Men men, allt ska ju ta sin tid så det är bara att acceptera. Nu så är mor min i malaysia så man är inte alls avundsjuk men snart så kommer hon till sverige så det ska bli skönt.

Idag blir det grillning inthehood.


SUNSHINE

Vilket väder det är ute, man blir så glad och pigg när man vaknar upp till ett väder som detta. Har haft en ganska sömnlös natt men ändå är jag inte så trött, kommer väl ikväll eller imorgon. Igår spenderade vi dagen i torsåker och där bjöds det på pizza, den satt som en smäck! haha, och när vi skulle hem så ville inte bettan starta så marcus och petter fick putta igång bilen, det var himla lustigt.

Idag så vankas det storbesök från malmö så ska dammsuga upp allt hår från kira så alla slipper hosta hårbollar. Vet inte riktigt när de dyker upp men snarast hoppas vi väl på då dom bara stannar i en dag.
Nej, jag ska ta och sparka upp dom här hemma så vi kan gå ut och njuta av det underbara vädret som visat sig i hofors.


Varför så svårt?

Var nyss ute och promenerade med hunden och fyfan vad äckligt det är ute nu när snön har smällt. Det är massa skit och skräp precis överallt. Är det så svårt att plocka upp eller slänga det i en sopkorg? Det värsta jag ser är ju hundbajspåsar full med bajs. MEN GRATTIS! Jag plockar upp skiten och sedan slänger jag iväg påsen, hur tänker man då? Man slutar aldrig att förvånas men jag blir så trött på alla jävlar som klagar på att det är så ful i Hofors blablabla ets ets .. Men så fort dom FÖRSÖKER (jag säger inte alltid att dom lyckas göra det snyggty) men då förstörs det inom 24h. Jag hör ungdomarna klaga på hofors och det finns ingenting att göra. Klart som fan det inte kan bli bättre när alla pengarna får gå till att fixa upp allt som blir förstört.
Men jag förstår verkligen inte hur Hofors kommun tänker?! De lägger ju pengarna på HELT FEL saker. Dom säger att dom vill satsa på ungdomarna, ja vad gör dom då? Jo dom byggen en konstgräsplan där dom som redan håller på med idrott får vistas.. och så stänger vi finnåsen och låter det växa igen.. Vi river paladium som stått där i år och dar och så bygger vi parkeringar!? För det är ju så många som vill parkera i hofors .. Eller?

Det finns inte ett enda ställer i hofors som folk kan åka till om de vill spela lite fotboll eller ha en picknick. FÖRUTOM haga parken, men vem vill sitta precis brevid ovako, faluvägen och hofors centrum när man vill ha en lugn och fin picknick och låta sin barn springa runt? Vem fan kan koppla av om man vet det far bildar överallt runt om kring. Vad hade det kostat att låta någon sköta om finnåsen en gång i veckan? Åka dit och klippa gräsmattan hade räckt älldeles ypperligt! 
 
Jag känner att de prioriterar helt fel saker här i hofors och jag fattar inte riktigt hur de tänker, detta är egentligen ingenting jag brytt mig om tidigare men nu när man själv ska bli förälder så tänker man ju på omgivningen, vad som finns och hur ens barn ska växa upp. Jag vill inte att mitt barn ska växa upp i denna bubbla! Nejfyfan. Jag hoppas till gud att vi på någotsätt kan få ekonomi till att flytta härifrån!

Nu har jag fått skriva av mig lite ilska så nu känner jag mig lite lättare när jag ska till och ta tag i all tvätt som ska vikas. Och så kanske jag ska göra lite mat åt karln som kommer hem alldeles starx på lunch.
Som sagt, det kommer bilder :)


KREATIVITET

Idag hade jag tänk varit kreativ och har redan börjat lite smått. Tänkte vårstäda lite här hemma innan helgen då vi får storbesök från skåne. Har börjat tvätta och ska ta tag i städningen om ett tag men sittet och funderar lite hur jag ska lägga upp det. Känns som om jag behöver lite förändring härhemma så jag ska klura på den frågan och se vad jag kommer fram till.  Skulle gärna vilja ha lite pengar och köpa lite smått och gott till lägenheten men det får helt enkelt vänta, som med allt annat känns det som.
Man Blir inte heller mer positiv av att titta på vädret heller för fyfan vad trist! Solen är mer än välkommen hit så jag får lite styrka och energi.

Snart så kommer min mor hem också, det är inte alls långt kvar. Tiden har gått så jäkla fort för nyss tyckte jag det var 5-6 månader kvar och nu är det bara 1 månad kvar tills hon kommer. Det ska bli skönt att få lite avlastning och moderkärlek:)
Jag har en fundering på att kanske börja packa BB väskan också men det känns lite tidigt, jag vet inte.. Vi får se hur det blir, jag har redan packat ner lille-a´s saker för det känns som det kvittar om de ligger i en väska eller i byrån. Men det kändes lite skumt att man satt med små små kläder framför sig som ens eget barn ska ha på sig om inte allt för länge. Fortfarnade så känns det inte verkligt, att jag inte alls är gravid och att om cirkus 50 dagar ska vi ha ett barn. OVERKLIGT! 

Nej jag skulle vara kreatvi, YES! Städning, tvättning och lite pluggning sen så får vi se vad resten av dagen har att erbjuda.

Tänkte bjuda på en magbild också men jag pallar inte nu så det får bli senare för de som är intresserad!

 


Grattis grattis!

Idag fyller våran ögonsten 1år och det har vi firat med en halvdag ute i lissjön. Vi gick dit i morse för det var så kanon fint väder och tur var vär det för nu är det ju bara moln på himlen.
Kira sprang och hade det trevligt och så kom det 2 stycken ankor precis brevid henne som hon självklart ville leka med men fick ingen respons för dom flög iväg mot andra sidan skogen. Dryg som våran hund är springer hon efter i en jävla fart, blev lite chockad över hur snabb hon var. Hon stack efter dom till andra sidan skogen och där stannade hon, ankorna låg i vattnet och kira kunde inte ta sig ut till dom. Vi var iaf tvungna att gå dit och hämta henne efter ett tag och precis när vi kom dit hör vi PLUMS. "NEEEEJ! kira hoppa upp ur vattnet" Var det som skreks ur min mun.
Haha, det var lite komiskt alltihopa men man behövde vara där^^

På em ska vi iväg till farmor och fika för hon fyllde år igår. Hon börjar bli gammal nu! :)

FÖDELSEDAGSBARNET!

 


Underbara badkar

Jag är så nöjd över att vi har ett badkar i våran lägenhet! Det är så underbart att krypa ner i badet en liten stund och koppla av, känna sig lite viktlös och bara vara.
Har varit en speciell helg den har varit både bra och mindre bra. Den började väl sådär med en rätt jobbig fredag men sedan hade vi en bra lördag där vi var hos moster och åt mat och sedan drog jag och Linda ut på folkan. Dock orkade jag inte längre än till 1 men det tyckte jag var helt okej ändå. Man orkade typ dansa i 2 minuter innan man var tvungen att ha syrgas. Men jag hade kul så länge det varade.
Nästa år har vi bestämt att fixa ett eget lag och det kommer kanske bli hur kul som helst, "familjen efternamn".HAHA! Kan bli kul om vi väl gör det och vi kommer absolut inte vara bäst men vi kommer absolut ha roligast på plan!

Idag har jag och P varit i torsåker där pappa slipade lite på bettan och njöt av det underbara vädret. Vi kom iaf fram till att vi ska sälja våran ögonsten för vi har inte ekonomi till att ha en bil, tyvärr. Så nu är hon till salu och hoppas hon kommer till ett bra hem. Sen var vi ut med kira i över 2h, gick till time för glass först sen en runda runt hammardammen där vi stannade på en udde och kastade lite pinnar vilket kira tyckte var skit roligt!
Vi är alla lite trötta här hemma nu så vi tänker krypa ner i soffan med en film innan vi drar oss till sängs.

Imorgon är det 50 dagar kvar, farmor fyller också år och sedan på tisdag fyller vårat drygo 1år. Tiden går snabbt när man har roligt.
Och till helgen får vi storbesök av malmö och det ska bli riktigt nice!



The end

Så nu har jag gjort min sista praktikdag på LSS och det har faktiskt varit riktigt kul. Blir att söka jobb där sen när man vart mamma ledig, om vi nu blir kvar i hofors. Det är nämligen så att fröken jansson inte vill bo kvar här utan flytta någon annanstans. Dock vet jag inte vart, malmö är ett alternativ men är så svårt om man inte har jobb och ingen lägenhet. Skulle vunnit massa massa pengar hade man kunnat gjort precis som man ville. Men den dagen kanske kommer den också.

Idag så ska jag och p på våran första föräldrar utbildning och sedan har vi tid hos barnmorskan. Ska bli riktigt spännande faktiskt men kommer vara ensam den första timmen för p jobbar till 3. Jag har sagt åt honom att han får springa ner när han slutar så han inte missar någonting, han ser iaf fram emot det så det är kul.
Sen efter allt så ska vi försöka hinna städa ut bilen om inte min snälla moster skulle göra det, väntas och ses. Nu sitter jag och väntar på att vi ska få bensin i bilen och jag håller fortfarnade tummarna på att bilen ska startas för jag litar inte alls på den ännu. Det får gå ett tag så jag ser att det verkligen gör som jag säger sen så kan jag lugna ner mig.
beställde en sån där gratis besiktning i går så ska besikta bilen den 28 så får vi se om det är nå mer fel som vi behöver återgärda innan den riktiga besiktningen.

Nej, nu ska jag göra mig klar innan nisse kommer med bensin sen så ska jag vidare upp till dom och så måste jag lämna kira hos mormor för hon ska vara där medans vi är på föräldrar utbildningen! :)

Hejhej!

Kitkat

Nyss kommit hem från en prommis med Kira som varade lite över en timme. En jobbig timme för hon är så jävla dryg att snart så kommer jag släppa henne och titta åt ett annat håll för man har inte mycket tålamod just nu.
Det är väl också så att man har en jobbig förmiddag idag igen så ska försöka bryta ihop och komma igen innan praktiken börjar. Iaf så kommer bror min hit en sväng snart, ska ta och klippa honom igen för hans hår växer som ogräs. Snacka om att han har mycket att göra på jobber, eller?

Jag ska nog gräva en grop och ligga där i 8 veckor för jag pallar inte vara gravid mer ...

Pust!

Sommar sol

Äntligen har solen och värmen kommit till stället som gud glömde men den blir väl förmodligen inte långvarig.
Njuter av det så mycket vi kan, fast nu sitter jag och ser hockey och hoppas på att leksand tar sig upp i elitserien. Är mycket till för att dom ska ta sig upp men det finns en liten liten liten möjlighet och den lilla lilla lilla möjligheten hoppas jag på! det är fan dags nu!!

Sitter och fläskar med cheeskake och tänker på allt som måste göras innan veckan tar slut. Ska städa, rensa garderoben, diska och massa annat mén det finns ingen lust till det just nu så jag koppplar av med hockey. Eller kopplar av var väl lite att ta i, jag kan absolut inte koppla av när jag ser på hockey och vet vad som står på spel.

Pratade med mor min idag iaf om att jag inte var nöjd med vagnen för det är ful färg. Men mamma skulle fixa och trixa med det när hon kommer till sverige så då blev jag lite mindre skeptisk!
Nu får dagarna flyga fram så mor kommer hem, knotten kommer ut och sommar värmen är här!

Nu peppar vi på vöxjö och hoppas på vinst för leksand!

Snart sitter vi där med våran egen!

 


Pust!

Mina hormoner är inte helt okej just nu. Min hund har fått smaka på det humöret men hon borde veta att inte reta upp matte nu när hon är fet! Lite dåligt samvete har jag men hin fattar ju ingentint, hon är så sjukt stressig och osäker att hon inte förstår när man säger nej utan blir bara värre och värre och jag har inge tålamod just nu:(

Iaf så har jag en sjukt jobbif em/kväll, inte alls kul att sitta hemma helt själv. P är och jobbar så jag hade tänk tagit tag i städningen men jag har ingen ork alls så han får nog komma hem till en ostädad lägenhet, tyvärr.
Tänkte iaf laga mat till honom och mig tills han kommer hem men nu kom jag på att jag glömt potatisen.. Fyfan. Det är verkligen inte min kväll. Ge mig styrka!

Nu är det helg iaf som man kan njuta av och det känns kanon. Ska bara vara hemma och mysa förutom imorgon då vi ska till moster för lillkusinen fyller år. Ska bli gott med fika som det blivit lite mycket av denna vecka. Men så mycket som jag gått dom senaste veckorna så jag pallar inte bry mig!
Btw så fick jag en av de bikinisarna som jag beställde och den var ändå helt okej, jag är inte 100% nöjd men mina tuttar får plats iaf så tummen upp för det! Får hoppas de andra 2 kommer snart så jag bestämma mig för vilken jag ska ha.

Nej, jag lär väl ta mig till affären för att köpa den där potatisen, PUST!


Sommar, sol, vänner och amatörfotboll är vad vi längtar till!!

8 April

Idag har jag varit igång hela dagen känns det som. Praktik på förmiddagen och sedan tog jag mig ut på en lång prommis för att möta p när han slutade. Men han hade missat att han slutade 4 ist för 3 så jag gick hem med kira och sedan mötte jag han vid 4 så gick vi till jullan som hade lite kalas idag. Hon fyller nämnligen 15 på lördag, hon blir stor dock känns det som om hon är äldra när man ser och pratar med henne.
Nu är jag hemma och ser hockey, idag igen. Känns som om jag inte gör annart nu förtiden men det gillas!
Tycärr ligger både leksand och linköping under. Leksand måste vinna sina 2 sista om dom ska upp i elitserien igen och linköping lär spöa dom där jävla stockholmarna 3 matcher för att ta sig till final, ser inte så ljust ut.

Nu är det paus i hockeyn så jag ska ta en liten prommis med kira. Imorgon är det fredag, underbart med helg. Denna vecka har gått skit snabbt och på torsdag ska vi på föräldrar utbildning :)

Hey


Leksand - Södertälje

Eftersom det inte blev att jag och far for in och såg Leksand spela så tog jag och köppte min första hockey match på internet, 79kr. Ville helst sett matchen live men alla biljetter var slutsålda och så hade jag inte möjligheten att ta mig in till leksand. Men detta är ju ändå rätt bekvämt för då kan man sitta hemma, mysa, fläska och göra precis som man vill. Det ända jag missar är ju själva känslan att se matchen live och stämmningen i arenan för den kommer vara på topp idag känner jag på mig!

Annars så är jag helt slut nu för jag har gått som en dåre hela dagen så det var underbart att komma hem och sätta sig. Har nyss käkat och varit och handlat brev så jag kan posta det som behlver postas, idag måste jag komma ihåg att göra det så jag får springa ner i pausen helt enkelt.

Jo, mamma du ska ju skicka hem kläder denna månaden och petter undrar om du kan slänga med några kalsonger och någon STOR T-shirt:) Saknar dig!


Nej, nu peppar vi inför matchen. Det är bara vinst som gäller!!


Huvudrensning

Var nyss ute på en prommis med kira på typ en timme, så jävla sönt ute nu faktiskt! Jag var tvungen att rensa huvudet lite för jag kände mig lite förbannad, ringde johanna och pratade av mig lite för det behövdes.
Detta kommer säker komma ut på fel sätt eller misstolkas men jag är lite arg och känner att jag behöver skriva av mig lite. Tur att den mesta ilskan som jag hade försvann när jag pratade med Johanna. Men iaf så känns det som om vissa tror att man är helt dum i huvve, jag menar ful får man väl vara men inte dum?! Bara för att saker och ting inte fungerar så tar man väl inte till våld så saker och ting går sönder, speciellt inte när det inte är ens egna.. jaja, ingen idé att bry sig om kanske men blir så arg när folk beter sig!

Nej, nu ska jag se klart filmen sen ska jag lägga mig för vi ska upp tidigt imorgon. P ska jobba och jag ska tillbaka till min praktik.

Natti!


9 veckor och 2 dagar

Det är nu nio vekor och 2 dagar kvar tills mitt förlossningsdatum och den sista tiden har gått väldigt segt framåt och jag börjar nu fundera och drömma väldigt mycket om vad som ska hända. Jag har fortfarande lite svårt att tänka mig att jag verkligen ska ha en bebis, ett litet barn om 9 veckor. fast jag känner sparkar och magen växer är det fortfarnade lite svårt att ta in att jag snart ska få mig ett litet knyte, känns så overkligt.
Jag har också börjat drömma skumma drömmar om förlossning och annat som har med bebisar att göra och jag börjar bli något nervös om vad som väntar. Känner mig osäker, ja man kan på sätt och vis känna att om jag verkligen tänkt igenom allting ordentligt! Kommer jag verkligen bli en bra mamma, kommer jag kunna ta hand om mitt barn ordentligt.. Allting känns lite förvirrande och rätt jobbigt både känslomässigt och tankemässigt just nu. Men det är säkert helt normalt men det känns så dummt at prata med petter om detta för det känns inte som om han riktigt förstår vad man går igenom, men det kanske ingen karl gör? Eller så förstår han och kanske till och med känner lika dant fast han inte riktigt kan prata om det. Jag har själv väldigt svårt att prata om känslor och så vilket är frustrerande!
Jag börjar längta tills min graviditet är över så man kan sova utan att känna sig som en säl, kunna andas som en normal människa, få bort lite hormoner och ja, bara vara igen. Men nu är det bara 9 veckor kvar, jag har varit gravid i 31 veckor nu så dessa sista veckor ska jag väl klara av.
Ska ut på praktik igen imorgon så man får tänka på annat och ska snart ut gå en sväng så får man pusta ut lite då också.

Bjussar på nytagen bild också!



4 april

Har ätit kanon god mat hemma hos mormor idag med P, bror och självklart mormor. Hon bjöd på både fläskfilé, kyckling, ägghalvor, skina och massa annat gott! Nu sitter jag hemma med lite choklad puddig som en väldigt sen efterrätt, men välsmaklig.

Idag så ska jag baka 3 kladdkakor tills imorgon då vi ska på påskmiddag i barkhyttan. Ska bli nice, måste dock komma på ett sätt att ta oss dit och hem för vi har ju inte fått ut tummen ur röven och fixat våran bil. Känns som om det aldrig kommer att bli gjort, ska dock besikta den i maj så lär nog fixa det tills dess.

Ikväll blire lugnt, ska bara vara hemma och se film och mysa med min underbara make, kan inte alls bli bättre!

Glad påsk ännu en gång!


Vilken dag!

Idag så började jag med att missa våran tvättetid som inte är allt för ovanligt men det är inte så mycket tvätt så jag lider inte så mycket av det. Men jag vaknade också till ett underbart väder och en förmodligen underbar dag. För idag ska vi ner till standran och göra massa roligheter, äta massa gott och umgås med helgalna människor!
Varit och handlat lite inför em/kvällen så nu är vi fitforfight.
Men idag är det också Annas födelsedag, så massa massa grattis till henne :)

Nej, nu blir det att göra klart inför kvällen. Bjussar på bil på födelsedagsbarnet.


Grattis Grattis!


Biljävel

Idag så är jag cahffis åt Linda och dom så jag skulle låna mickes brors bil och jag kan säga att det är den sämsta bil jag någonsin kört. Eller kört och kört innan man kan köra den så ska man först kämpa med att få upp det där jävla låset och sen när man fått upp det så ska man försöka få igång den och det mina vänner är inte det lättaste. Jag och P satt i en timme och försökte få igång bilen för ett tag sen och sedan gav jag upp. Mina gravidhormoner pallade inge mer och jag var på gränsen att spricka så var tvungen att ta en prommis och kyla av mig.
Jag var verkligen förbannad på den där bilen och hade jag haft möjligheten hade jag bränt upp den nu med detsamma. Men nu är jag lugn och så har jag fixat en ny bil som jag kan starta så nuså..

Ska försöka få tag i karln som är på gymmet sen iväg och hämta bil och skjutsa lite människor. Ska försöka hålla mig vaken tills inatt, det får bli p´s uppdrag att jag inte somnar innan alla är på plats!

Hörs!



Storbesök

Sitter här i min ralph lauren skjorta i storlek xxl och har precis vaknat och fått i mig lite frukost. Ska nog ta mig i kragen och gå ut en sväng för det ser ut som kanon väder ute, äntligen lite blå himmel efter dessa skit tråkiga och gråiga dagarna.
Var förbi Elna en snabbis igår där dom laddade upp inför folkan, men en fet kvinna orkade inte vara social så länge så drog mig hemåt för att försöka se film, hur gick det då? Somnade efter 10 kanske. Men jag har ändå sovit rätt okej inatt och det är jag tacksam för, för det var ett tag sen.

Idag så får vi storbesök till hofors för Johanna kommer hit ända frän Jönköping, haha! Ska bli kul att träffa henne igen och imorgon så ska vi ta en heldag nere i standarn för tacos, wii och massa annat skoh. Ska bli förjävla roligt känner jag och var lite smått glad när jag vakande imorse för jag trodde det var lördag, men icke!
ikväll ska jag vara chaffis åt linda och co för henner far fyller 50 så jag ska hitta mig ett sätt att vara vaken ända tills de ska hem inatt.

Nu blire att klä på sig, väcka karl och sedan ut med drygot!





Klick

Har nyss beställt 2 nya bikinis som jag hoppas till gud passar. Har letat lite nu efter större storlekar och hittade 3 stycken som jag föll för. Sedan beställde jag 2 binikintrosor och det var inte alls dyrt heller. Hoppas jag kan ha dom nu så jag, p och familjen torsåker kan åka till sandvikens badhus och leka av oss lite. Får de sätta upp skyltar "varning för säl" när jag kommer och ska bada så fet som jag blivit.
Ska kolla lite till om jag kanske hittar någonting mer intressant som kanske kan passa min nuvarnade kropp.





Affären och handla påskägg till karln sen mys med hockey ikväll.


April april

Idag är det första april och ingen har ännu lyckats lura mig, fast mamma gjorde ett tappert försök imorse men det var alldeles för uppenbart så jag skicade sms tillbaka och sa att hon fått ett barnbarn inatt. Ska kanske komma på någonting bra att lura karln min när han kommer hem från jobbet. Vi får se hur min fantasi flödar.

Ska försöka städa lite idag också så jag får undan lite disk och så. För sen är det långhelg, ska bli så jävla skönt med långhelg, god mat och massa påskgodis.
Iaf så jag är jag lite, eller väldigt, trött för jag har inte lyckas att sova bra på ett tag nu. Vaknar hela tiden och kommer aldrig riktigt till ro och det är så sjukt irreterande. Men nu är det bara 9 veckor kvar sen ska jag sova som en stock på min mage, som det är efterlängtat!!

Nu ska jag fortsätta äta min lax och sedan sätta igång med städning och så. Kanske upp och köpa lite mer påskgodis?

Seeyaa!


RSS 2.0