Måndags morgon

Denna måndag startar vi med lite nyheter, frukost och sedan en lång promenad med pullan:) Det är ingen dålig start på en måndag morgon eller.
Annars så har min lille pojk ont i magen till och från och det är inte lätt att trösta honom då han blir smått galen och halft hysterisk. Stackarn, det finns ju ingenting man kan göra heller utan bara försöka lätta trycket på magen hans men oftast så somnar han av utmattning innan det är klart.

Ska försöka göra lite frukost nu medans albin är lite lugn. Sparka upp P ska jag göra också. Fullt upp här hemma!




29 augusti 2010

Jag och Albin kom precis hem, blev bjudna på cirkus av pappa och ciss:) Jag trodde också mamma min skulle ringa idag så vi kunde planera kina resa men ickesanikke. Hon kanske ringer imorgon annars får jag väl ta tag idet. Det är lite grann som måste fixas innan vi sticker för Albin behöver pass och så ska vi skicka in visum ansökan ets ets.. Men det löser sig.

Sjukt tråkig söndag annars med tanke på vädret, det är en riktig sitta inne och fläska dag och det är precis vad vi ska göra. Snart kommer therese och då ska vi spela lite kort och sen till kvällen blir det nog en film. Vi funderar på att se shutter island har hört bra om den så är väl värt ett försök.
Ska göra lite  bacon och egen plockad svamp "sås" och ris snart också tänkte jag så snart therese kommer med creamfraichen.

Jag har inte tid med detta så jag sätter punkt där. Men gud så  jag längtar tills jag få komma till kina igen få handla, få träffa mor och ÄTA MAT! Speciellt yashow, som jag har saknat yashow! Lord!

PEACE!


25 Augusti 2010

Jag och Albin har precis gått upp och han är på strålande humör. Han ligger och skrattar åt mig  så fort jag pratar med honom, haha gullunge!
Precis gjort toast som jag ska trycka imig sen ska jag väcka petter så jag kan ut och powerwalka lite med min lilla flicka.

Ingenting att skriva så jag slutar där. Hörs!


Såhär slut var Albin häromdagen när vi hälsade på gammel mormor och therese:)


Sunday bloody sunday

Jag är känner mig rätt så utvildad trorts att jag sovit dåligt inatt, bara vridit och vändit mig hela natten. Tur Albin kunde sova iaf. Han hade det väl så bra hos gammel mormor igår kväll och blev så bortskämmd så han var helt slut.
Jag var iaf helt slut när vi kom hem igår men det var en riktigt bra spelning, igen! Väntar bara på att skivan deras sak komma ut så man kan njuta av låtarna i högtalarna här hemma.

Imorgon ska jag och Albin till BVC ska vi se hur mycket grabben växt sen sist, var ju ett tag tag sen vi var där sist. Känns dock inte som om han växt så mycket men jag har väl lika fel som sist:)
Nej, nu ska jag försöka få i mig lite frukost sen ska jag ut och knata med mina små liv.


FOOLPROOF (bilder från gästis)

Pappi!


18 Augusti 2010

Denna dag har bara sprungit förbi. Riktigt dåligt väder hela dagen så vi sprang iväg till mormor och therese för att spela lite spel. Som vanligt behöver jag väl inte nämna vem som vann? Jag gör det ändå JAGJAGJAGJAG! chockad?!
Det var mycket trevligt att spendera denna tråkiga dag med dom, avslappnande. Och så ringe pål idag också för som jag hade längtat efter hans samtal dock innehöll det inte riktigt det jag ville så jag får vänta tills på måndag och hoppas höra det jag vill höra. Det är ju inte säkert att inehållet på det samtalet kommer vara som jag vill men jag längtar endå efter att får höra efter.

Jag skulle också ha börjat rensa vinden idag också men det blev inte alls av så jag får antingen ta det imorgon eller så får jag vänta tills efter helgen för vi har fullt upp nu fram till söndag. Imorgon jobbar P, på fredag ska vi till torsåker för att ha kräftskiva med italien och på lördag så ska Jag, Petter, Linda och Micke in till järbo och se pappa och dom spela på kungsberget. Ska bli riktigt kul att se dom spela igen för dom är så jävla bra live!

Nu ligger min älskade son brevid mig, han vill inte sova i sovrummet med pappa utan han väntar nog tills mamma går och lägger sig. Han fattar kanske inte alls det men jag inbillar mig att han vet vart jag är och sover bättre med mamma :)

Han är ju ändå mammas lilla prins!


Världens finaste pojke är precis vad du är min son!


23 månader

Idag har jag och Petter hållt ihop i 23 månader, 23 hela månader! Galet vad tiden går fort och på ett sätt känns det som om vi nyss träffades men på samma sätt känns det som vi hållt ihop hela livet. Allting känns så bra och nu ska vi ut på nya äventyr och nya utmaningar, ska bli så härligt!

Albin växer så det knakar ska bli mycket intressant och se hur stor han blivit på måndag då vi ska tillbaka och väga oss igen. Sist vi var där vägde han 5920g och var 59cm lång. Han har börjat vända sig från rygg till mage nu så nu kan man inte lämna honom utan uppsyn, inte ens för en sekund. Det bästa nu är ju är ju att han pratar så fruktansvärt mycket och skrattar åt en, helt underbart att se. Han är så fin min son!

Han har gått och blivit datanörd också;)







Älskar dig!

Bröllop

Igår var vi på min kusins bröllop. Emelie var så otlroligt vacker och Micke också! Så hela våran dag spenderades i gävle sen när vi kom hem fanns det inte tid för någonting mer så vart att slappa framför tvn innan vi gick och la oss.

Idag ska vi ha en städ dag och ikväll sk a vi ut i skogen med Johanna, rickard och kanske linda och micke. Grilla och fiska lite och kira får springa av sig bäst hon vill.
Nej nu blir det mat sen städa.



10 augusti

Nyss tryckt i oss mat fisk, potatis och spenat. Riktigt riktigt gott! Albin är också mätt och belåten och ligger nu brevid oss och sover, helt utslagen.
Våran helg spenderades i stenshyttan och det var riktigt skönt jag lyckades dock kasta sönder nicklas framruta vilket kanske inte var höjdpunket på det hela. Men vi får ta och lösa det på något sätt.

Iaf så har jag och P mycket på gång nu men ingenting jag kommer ropa högt om innan det är klart. Hoppas det går som vi vill för nu är jag redo för detta! Ska bli underbart men som sagt jag ska inte ropa hej innan vi vet mer.

Idag ska vi ta och försöka städa det sista och så måste vi fixa inför lördagen då vi ska på bröllop:) Och i morgon blir det wee kväll hemma hos tomas och nettan, härligt! Tiden bara rinner iväg känner jag så ska försöka ta vara på den!


Han har börjat skratta åt en nu också:)




Farfar och lille Albin


6 Augusti

Nu är det helg igen, dagarna bara springer fram. Jag har fortfarande inte hunnit städa klart lägenheten jag blir väl klar i tid att börja om igen. Iaf så ska jag ta tag i tvätten innan jag gör någonting annat, ska bara få Albin att sova för han liggen här brevid och är jätte trött.
Sen på em så packar vi väskan och far ut till stenhyttan hela helgen. Hoppas inte kira försvinner igen bara.


Albin och gammel gammel farmor, 5 generationer.



Getto style!


Äventyr

Igår åkte jag, petter, sofie, albin och kira upp till stugan och när vi skulle åka därifrån så var kira borta. Ingenting konstigt med det då hon alltid är borta men kommer ALLTID när vi kallar eller iaf alla gånger utom denna. efter ca en timmes kallande så gav petter upp och tog på sig och knatade ut i skogen för att kolla om hon brytit benet eller ngt liknande.
Jag, Sofie och Albin satt på verandan och väntade på petter och så hörde jag ngt i vattnet och ett hund gnäll. Så fort jag hörde det sprang  jag in med albin till vagnen och bad sofie hålla koll på honom och jag har nog aldrig varit så snabb ner till vattnet någon gång då jag trodde hon satt fast. Men när jag kom ner såg jag henne inte men jag var helt säker på att jag hörde någonting så jag stannade ett tag och kallade på henne och tillslut hör jag massa gnäll igen och jag hör att någon är i vattnet. Jag tittar ut och ser henne på ANDRA SIDAN SJÖN. Panik slagen som jag redan var, eftersom vi inte hittat henne fick blev jag ännu mer rädd men också lättad av att jag visste var hon var. Måste erkänna att jag blev så lättad att se henne att jag började böla, haha men hon är ju min flicka!
Jag var tvungen att skrika på petter eftersom han var ute i skogen. Vi snodde grannens båt och rodde över och hämtade henne. Men när petter skulle ha i henne i båten, han var ju tvungen att hoppa i, så sjönk han för det var bara gytja på botten men andra försöket så kastade han in kira i båten och sedan hoppade han i själv. Tur att han var med för jag hade aldrig hoppat i i vassen, aldrig!! Hon har varit ute på ett äventyr som hette duga och hur hon hamnade just på andra sidan sjön kommer vi aldrig få reda på. Men vi kom alla i land, oskadda:)
Det var det lilla äventyr som vi tar med oss och hoppas vårat lilla drygo lärt sig någonting, men man ska inte ropa hej!


Nog om det. Idag var jag faktiskt iväg och hälsade på min gammel farmor så hon fick träffa albin. Rätt häftigt att det är 5 generationer. Fick en kanon bild på dom tillsammans också som jag lägger upp imorgon.
Jag måste också tacka mamma som skickade med kina nudlar till mig, underbart! TACK MOR!

Nu ska jag göra mig mat då jag endast hunnit med att äta 2 mackor idag. Men först lär jag försöka få pojken att sova, han ligger och är lite aggresiv här brevid mig. Sparkar mig och tittat argt på mig..

Tisdag 4/8

Har en liten äventyrs hosoria jag ska ta och berätta om sen men just nu har jag inte tid då min son är lite trött och sen ska jag ta och göra lite kvällsfika tíll mig själv.


Min ängel!


Albin i sin nya tröja som han fått av mormor sin, en riktig snygging:)




Ligger och kollar på ice age, han är riktigt inne i filmen faktiskt. Blir en favorit sen kanske?!


RSS 2.0