30 juni

Sista dagen på denna månad och den slutar inte bra alls, jävla skitväder. Men jag och Albon ligger och myser framför tvn istället, tänkte jag skulle försöka göra någon nytta här hemma men lillen måste somna först.
Igår kväll hade jag en jobbig kväll, jag var slut som människa och slog nästan av. Gick ut med lillen och gav honom till petter sen gick jag in och la mig. Alltså han vägra somna, hade nog magknip så ingenting hjälpte honom koppla av förutom min tutte och jag var ju som jag var. Men p kom in med honom vid 12 och då fick han äte och somna på mitt bröst sen la jag honom i vaggan och kors i taket men han sov iaf till 04.
idag känner jag mig piggare och tur det för karln jobbar hela dagen. Och ikväll ska vi ut till stenshyttan, grilla och umgås för johan, linda och viktor kommer också dit:)

Justia och så vill jag hälSA GRATTIS till min faster som fylller år idag!!


Midsommar

Glad midsommar allihopa! Hoppas ni får en kanon dag och att vädret blir kanon och håller i sig.
Våran midsommar kommer att spenderas i stenshyttan med min älskade familj, det kommer bli en lung kväll med mat och andra roligheter. Vi tänker städa lite hemma här innan vi gör någonting annat så det är någorlunda fint när vi kommer hem ikväll.

Det är lite svårt att hinna med saker och ting när lilleman kommit till världen och ordet planering är ingenting man kan följa utan man lär ha minst en extra timme till godo om man ska någonstans. Var som jag sa till mormor idag när hon frågade när vi skulle åka till mamma, ja.. någon gång mellan 1 och 3 blev mitt svar. Då skrattade hon lite gott men säger man en tid så blir det alltid någonting som kommer emellan.

Nu ska jag försöka få Albin att somna så man kan börja plocka undan lite saker men det ser ut som det är långt dit för just nu ligger han bara och tittar, sjukt söt! Det är läskigt vad lycklig man kan vara, älskar min lille pojk!

23 Juni

Idag har vi varti på en rutin koll på sjukhuset med Albin och det gick hur bra som helst. Allting såg skit bra ut och han har tillochmed gått upp till sin födelsevikt igen så läkaren vart super nöjd med hans kurva.
Dagen har vi spenderat i torsåker, vi passade på när der var så fint väder. Mycket skönare att vara i ett hus med hela kitten än att sitta i lägenheten.

NU på em/kvällen har vi endast legat i soffan och myst till fotbollen och snart så drar andra matchen igång. Haha, jo justia en kul grej hände faktiskt idag när vi satt hemma. Mitt i fotbollen så ringer det på dörren och petter går för att öppna och så är det farmor som tänkte komma och hälsa på. "Är du ensam hemma", "Nej, jag sitter framför tvn med min sambo och son" säger petter och flinar lite. Farmor ser helt chockad ut och bara går in i läenheten och in i vardagrummet och blir helt till sig när hon ser mig och Albin. Det var kul att se men hon visste tydligen inte att jag hade fött ännu utan hon kom bara för att kolla hur det var med oss. Men gud så glad hon blev, haha, det var lite kul att se henne faktiskt hon var helt till sig.

Ja, nu ska jag tillbaka till min heltidsyssla, ammning. Jag gör ingenting annat än att ge gossen min mat men det hör väl till. Det är inte så konstigt att han gått upp allt som han tappade de första 2 dagarna så mat glad som han är.



Jag är lycklig, så lycklig!

22 Juni

Första natten hemma och det var underbart att få sova i sin egen säng. Albin var kanon lugn hela natten, skulla ha mat 2 gånger bara. Så både han och jag är rätt så utvilade dock kan man ju inte sova som en normal människa när man han honom brevid sig för man vaknar varje gång han låter eller rör sig lite och så ligger man helt blickstilla trort att man sover men jag har iaf fått mer sömn inatt än vad jag fått på 6 dagar.

Nu ligger lillen och sover i mitt knä och ser kanon nöjd och mätt ut. Det är ganska sjukt vad fort man anpassar sig för jag trodde knappt jag skulle våga ta i han när han kom men allt släpper fortare än man tror. Nu ska vi slappa framför tvn och sedan kanske vi far och ägnar em/kvällen/natten i torsåker och slappnar av lite då familjen är på semester så vi är alene. Det är lite skönare att vara i ett hus med altan, pool, trädgård etz etz än att sitta i en 2a på ängkärrsgatan. Nu ska jag mysa med min lille tjockis!


Jag är lyckligare än någonsin, jag har de 2 bästa pojkarna i mitt liv.


Nu är han här!

Äntligen så är den långa väntan över för nu är våran lilla prins här. Känns så overkligt att han ligger här brevid mig just nu. Han är underbart vacker!

Klockan 14.16 valde våran Albin att titta ut, han vägde 4022g och var 53 lång.






Albins första biltur


BF +9

Jag är helt slut så jag lägger nog ner detta ett litet tag till jag återfår mina krafter.

MVC

Idag har vi varit till mvc på våran sista kontroll nu väntas bara tid hos förlossningen om inte lille-a vill titta ut. Men det hoppas jag verkligen inte!
Blir att vakna här hemma ensam idag då P drar till jobb efter lunch, vad ska jag roa mig med? Jag kanske drar ner till torsåker om det finns ork annars tråkar jag nog ut mor.

Yesyes, hörs!

En hel vecka

Nu har det gått en hel jävla vecka och vi har dortfarande inte någon bebis. Så imorgon bitti ska vi till MVC och sedan ska vi få tid på förlossningen. Det är sjukt att den inte kommit, jag blir galen.. GALEN!

Iaf så tänkte jag följa med mor och mormor in till valbo en sväng idag så jag får dagen att gå någolunda fort.
Eftersom P jobbar så är jag bara ensam hemma hela dagarna och då går tiden så jävla sakta och det gör mig ännu mer galen. Får ta Kira på en lång promenad nu på morgonen så hon klarar sig tills vi kommer hem. P kommer ändå hem på lunchen så han får ta ut henne då igen så hon klarar sig.

Ikväll tänker jag ha myskväll med min karl! Påtin tycker jag.



SKÅL!

BF +5

En ny vecka men denna vecka blir det fan inga nya tag. Jag tänker göra så lite som möjligt och vara ute så lite som möjligt! Varför? Jo för nu orkar jag inte mer. Jag tänker isolera mig.
Hur jag mår nu:
Fysikt: Hur bra som hellst, sover väl kanske lite dåligt men annars mår jag kanon!
Psykiskt: 2 ord bara.. SJUKT MIG! Och det värsta är ju att det är alla jävla människor som gör det jobbigt.. Jag tror dom märker när det kommer att komma ut en unge (dock känns det jävligt långt borta just nu). Verkligen alla ska komma fram "men har den inte kommit ut en".. Men ser det ut som att ungen ploppat ut eller? Jo men ungen har kommit ut men jag lämnade den hemma och stoppade i någonting annat i magen så den inte försvunnit! Jag håller på att bli galen och bara längtar tills jag blir människa igen men tills dess tänker jag isolera mig.

Jag har ställt in mig på att jag aldrig kommer få någon bebis. HEJDÅ!


BF +4

Fortfarande ingen bebis.. Jag går ut och går. HÖRS!


BF +3

3e dagen var vi inne på nu då. Nu är det bara petters, mosters och nisses datum kvar så vi får se om någon utav dom har rätt. Iaf har jag ställt in mig på igångsättning nu eftersom ingenting händer och ingenting verkar vilja hända så lika bra att jag ställer in mig på att det kommer ta mellan 7-10 dagar till innan vi får våran bebis så slipper jag bli besviken om den inte kommer före..

Iaf så var jag och firade pullan som tog studenten igår i sandviken. Hade kanon trevligt, det bjöds på god mat och god underhållning. Jag och mamma var dom absolut sista att åka därifrån, vi satt ute på deras altan hela kvällen och jag satt och lyssnade på deras snack. Haha, det är rätt komiskt att vara nykter dock ändå lite jobbigt för man blir väldigt irreterande när man är berusad, inte riktigt klar om man säger så men jag hade kul som fan ändå!

Idag var vi in till sandviken igen för mamma glömde sin telefon hos therese så vi hämtade den sedan lunchade vi på donken. Maten satt som en smäck innan vi for vidare på loppis där vi gjorde några små fynd. Jag älskar att strosa på loppis för man kan verkligen hitta ALLT på sådanna ställen och riktigt bra saker också. Jag är ju inte så kräsen av mig så loppis är kanon ställen för mig! Tråkigt ibland att vissa missupfattar lopppis och sätter ut saker till fantasipriser för då kan man lika gärna köpa det i affären. Menmen. Jag är kanon nöjd med dagens fynd som bland annat blev 2 böcker och den ena har jag redan börjar läsa. "inte utan min dotter" och uppföljaren av den boken köppte jag. Verkar riktigt riktigt bra!

Huvudvärken jag just nu sitter med ska jag försöka bota med vatten och massa godis! Jag tror det blir skit bra!


10 juni

Har nyss varit på besök på MVC som förhoppningsvis var mitt sista. Men om inget händer ska jag dit på torsdag och så ska vi få tid på förlossningen nästa söndag. Och då får vi se om dom vill sätta igång mig då eller om dom ska vänta ytteliggare 2 dagar. Men jag hoppas verkligen inte det ska gå så långt utan att våran bebis kommer inom några dagar, helst senast söndag så pappa hinner umgås lite med den innan dom sticker till öland.
Känner mig lite depremerad över att den inte vill komma men det är väl bara att gilla läget helt enkelt, jag kan inte göra någonting åt saken!
Gjorde iaf ett litet inköp idag på hälsobutiken, hallonbladste. Säg vara skit bra att dricka så jag tänkte jag skulle pröva det, bättre sent än aldrig. Man ska ju egentligen börja dricka det redan i v37 men jag har inte riktigt pallat med att köpa något te då jag inte är så förtjust i te men jag måste säga att det var ändå riktigt gott detta teet.

Jaja, nog med det nu ska jag göra lite kvällsmat och sedan tänkte vi fara ut i skogen en snabbis och fiska lite innan sängen. Imorgon tar min systeryster studenten!!

Vackra syster på balen!

 


BF +1

Då var vi inne på övertid och fortfarnade inga tecken på att vilja komma ut men nu får den allt vänta tills i morgon kväll om den nu inte kommit ännu.
Idag är det massa avslutningar och lika så i morgon. Idag är det småsyskonen som slutar nian så vi ska dit och gratta dom och imorgon så tar Pullan studenten så ska in till sandviken och fira henne. Hon är så jäkla rädd att jag ska få imorgon så det hade varit lite komiskt om det bitt så men förhoppningvis inte för jag vill inte missa hennes student.

Nu ska jag ta och klä på mig, äta frukost och sedan göra mig iordning inför skolavslutningar.



Små blir stora! Glad sommar och god fortsättning till er.


Dagen D

Då var vi inne på dagen D och inga tecken på att vilja komma ut. har drömmt om förlossningen hela natten och så fick jag tydligen tvillningar och det hade dom missat på mina UL. Men en utav dom var pyttepytte liten men ack så söt dom var. Men när jag vaknade var jag utan bebis och hade kvar min tjockismage. Undrar hur lång tid till jag ska få gå såhär och vänta?! Jag var ju helt inställd på att få tidigare så det här är rätt jobbigt måste jag säga, jag kan ju inte klaga så mycket här hemma heller för jag går redan P på nerverna så jag försöker hålla en sån låg nivå som jag bara kan.

Som sagt hade vi ju en städdag igår och min rygg känns som om den håller på att gå av. Jag kan knappt röra mig! Inte så att man bara har ont i vissa ställningar utan det gör verkligen ont hela tiden och det är fan inte okej! Nej, jag ska inte klaga ... Jag tar mig i kragen och viker tvätten som P nyss var och hämtade. Sen får vi se vad min dag har att erbjuda. HÖRS!


Tisdag

Idag har jag haft en städdag, bokstavligt talat! Ända sedan halv nio på morgonen till ca 4-halv 5 har jag och mamma städat våran lägenhet och vid lunch kom mormor och hoppade på våran städtrend så nu är det kliniskt rent i hela lägenheten. Det ända som fattas nu är tvätten men den tar jag ikväll för klockan 7 har jag tvättetid och då tänkte jag ta och tvätta ALLA bebiskläderna, tvättlappar, filtar ets ets. så nu har verkligen ungen ingenting att vänta på för nu är allt fixat och donat för att den ska komma.
Köppte till och med första paketet blöjor i går så nu finns ALLT!! vad väntar den på??

Det var iaf lite komiskt idag för när jag kom upp från källaren, efter att ha hjälp mamma få iväg hennes saker, så ringer först petters telefon och då är det kalle som ringer och frågar om den kommit än. Sa att han fick en sådann där konstig känsla av att den var på väg nu men tyvärr hade han fel. Och precis när jag lade på så ringer pål och säger precis samma sak att han fått en känsla att nu jävlar är den på väg. Och när jag tittar på min mobil så har Anna också ringt så jag jag vet inte riktigt vad det är med skånesläkten men alla har tydligen fått känslan av att lille-a var på väg. Men ikke, det blint nå barn idag eller, tyvärr!

Tänkte vi skulle lira lite basket ikväll innan pojkarna ska träna, känner att jag behöver röra lite på mig fast det känns som om ryggen ska gå av av allt städande. Men det blev ju tyvärr inge spelande igår då nicklas varit någonstans långt och köppt nå skit och min karln var cepe trött. Jag var den enda som var game men då balla dom andra ur. Vem vet de kanske bara är rädd för ännu några förluster ;) Hög gravid och slår 2 meters pojkarna i basket, det är fan inte alls illa det eller!



<3

Valbo

Min dag har spenderats i valbo med mor och mormor där köpptes det lite små saker till lille-a, 2 linnen till mig men den som fick mest var kira faktiskt. Hon har ju gjort illa sig stackarn så har köppt massa saker till hennes sår så det ska läka. Hon har skärt upp ena trampdynan så nu får hon gå med en sko på foten när hon ska ut, haha! Hon ser så himla rolig ut för när hon får upp farten så skuttar hon lite med bakbenet och är kanon söt. Jag får mig ett riktigt gott skratt iaf men man tycker lite synd om henne. Iaf så blir det inga långa promenader för henne denna vecka så kommer bli jobbigt med hennes överskottsenergi men det får vi helt enkelt stå ut med för hon måste vara så still som möjligt och inte gå på tassen.

Nu sitter jag med färg i håret som snart ska tvättas ur och sedan ska vi dra och lira lite basket innan man kryper ner i sängen för att möta ännu en barnlös dag, fyfan! Jag blir sjukligt irreterad när den inte vill ta och komma ut. Jag är den ända som får gå över tiden.. och det som oftast går i arv?! BULLSHIT! Jaja, man får helt enkelt göra det bästa av situationen så imorgon ska jag ha en storstädardag här hemma medans P är och jobbar. Blir kanon!

Nu ska jag skölja ut håret och sedan lita basket!


6 Juni

Nu var det ett tag sen men det händer alldeles för mycket fast ändå händer INGENTING! Våran bebis vill inte titta ut.
Iaf så har det varit lite mycket på sistone, i fredags var jag på spa med mamma, jullan och therese. Det var underbart att få koppla av lite, ta det lugnt och stänga av sig en stund. Vi var där hela FM och sedan drog vi hemmåt för att grilla och ha det trevligt på hemma plan. Vi hade 6 engångs grillar, kubb, frisbree en amerikans fotboll, massa dricka ( som jag icke fick ta del av) och massa fest sugna folk. Vi hade det iaf as kul och drog ut senare på kvällen fast jag drog mig hemmåt rätt tidigt. Jag och P köppte en varsin langos och sedan for vi hemmåt för att sova.

Vi vaknade redan klockan 9 på lördag morgon pigga och alerta. Vi började städa och dona i hemmer sen for vi till torsåker och spenderade en del av dagen där. På kvällen for jag till mor och vi tog oss ut igen för att se vad bessemerfesten hade att erbjuda men det var inte skit kul ute alldeles för mycket folk så man kunde inte röra sig. Och det hjälper inte att man är fet heller men vi var ändå ute till halv 1 innan vi gick hem och sov.
Trots att jag sov ända till halv 12 idag så var jag så jävla trött och slut i kroppen när jag vaknade. Jag hade huvudvärk, illamående och totalt kaputt i kroppen trodde nästan jag skulle dö men det ordnade upp sig och vi har spenaderat hela dagen i skogen. Fiskade och frös var precis vad vi gjorde men vi hade det ändå skit trevligt.

Nu ska jag lägga mig i ett varmt bad och prata allvar med krabaten i magen om att det är dags att komma ut nu så vi kan repa oss till pullans student! Jag har inte tid att vänta längre och det ska bli väldigt intressant att se om den lyssnar på sin mamma eller inte. Jag har ju inga större förhoppningar på att den kommer att lyssna men jag kan väl iaf ge det ett försök.

HÖRS!!

2 Juli

För det första vill jag säga grattis till broder Samuel som fyller år idag!! GRATTIS! Blir att åka till sandviken vid 5 och kalasa lite för honom.

För det andra så är det fortfarande ingen bebis som vill titta ut och det frustrerar mig. Inga som hellst tecken på att ens försöka vilja komma ut och se världen, nejdå här stannar vi inne och skiter i vad morsan vill!! Jag har dock fortfarande hopp om att den kommer inom en vecka sen så gräver jag mig en grop så får den göra bäst fan den vill! Jag kan ju lätt säga att det där med att man ska gå mycket, städa, dammsuga, ha sex ets ets.. det är rena rama bullshitet! Inte en chans i världen att det skulle hjälpa för så mycker som jag gått och så mycket annat jag gjort och inte ens några som helst tecken på att det kanske kommer starta. NEJ! Sånt där skit är bara bullshit och krabaten kommer när DEN är redo och när DEN vill komma ut. Finns inte någonting som kan påverka den att komma tidigare ( om man utesluter de i medecinskt väg )
Jag har inte ens gått över tiden och jag är redan på gränsen till att tappa mitt tålamod.. stackars Petter som får leva med mig och stackars han ännu mer om den inte tittar ut inom en vecka, ojoj. Det är tur karln älskar mig, det fattar jag verkligen nu. Inte en chans att han stått ut med mig annars, helt galet!

Som jag sa så blir det en tripp in till sandviken om ett tag för att gratulera Samuel sen efter det ska jag nog dra med mig P ut i skogen för det är kanonväder ute. Synd att det är så jobbigt att njuta av det nu när man är så jävla fet! 2 steg sen är man dränkt i svett, det är fan inte okej!! Ska bli så skönt att bli av med dessa kilon sen så ni förstår inte. Det jag längtar efter mest nu (förutom mitt barn) är att kunna ta på sig springskorna, ploppa i hörlurarna i öronen och bege sig ut i skogen och springa skiten ur sig. Det är sjukt vad jag saknar träningen så det ska bli så jävla underbart att få komma igång så man blir människa igen. Men som min karl säger .. "väntar man på nå gått så väntar man alltid förlänge" helt sant, men det blir mer uppskattat sen det lovar jag.

HEJ!!


Grattis grattis!!


RSS 2.0