yoggi

Skolan.. kan tiden gå nå segare? det är fan värre än när man jobbar, ska då påminna er om att jag jobbar på ett ålderdomshem med dementa! och där går tiden inte alls fort, rättare sagt så står den still!
Iaf så har jag skrivit ett brev till min svenska lärare, jag försökte vara kreativ och skriva det bra, men jag har ingen aning hur det blev, bara ordspya och ah.

jag är inte ett stort fan av torsdagar detta år. Vi böjar dagen med dubbeltimme svenska, sen nå karaktärsämne, psykologi, dubbeltimme engelska sen halv 4 till halv 5 så har vi idrott. Inte konstigt man blir slut som människa. Man får ju dagrna att gå iaf, för snart så är det den 6! Känns som om det var en evighet sen det var hur långt som helst kvar och nu är det vara en och en halv vecka :)

Nog med allt, Nu ska jag dricka min yoghurt och vänta in fortsättning av min roliga skoldag^^

hare
peace


projektarbete

Nu har jag äntligen satt igång med mitt grupparbete, jag är så himla pepp så det finns inte. Jobbar med en kompis, nathalie, och vi ska utreda männiksor livssituationer under auschwitz. Det kommer bli väldigt intressan för i arbetet så ingår det att vi ska skaffa sponsring så vi kan åka till auschwitz och göra en dokumentär, helkul. Så vi har suttit hela dagen idag och letat sponsring. Det går väl sådär men jag hoppas verkligen att vi lyckas.

Snart så kommer mor min hem och det känns bra. Jag vet hon är lite putt på mig men jag får helt enkelt gottgöra henne när hon kommer hem:) Känns som om man har ett väldigt hektsikt september framför sig. Mamma kommer vi ska till malmö, ullared vara barnvakt och 3 skirungar och en hund i typ 3 dagar, jag ska jobba och sen ska man hinna vara också:)  haha, väldigt mycket på en gång. Men det är väl lika bra det. Så blir det väl ingenting att göra i oktober istället, hujedamig.

Nu ska jag fortsätta att luska vidare på sponsring, håll alla era händer och fötter för mig!
Saknar dig mor, du får ringa om jag ska hämta er när ni kommer eller hure blir!

PEPP till kryssning den 25/9 (Y)

PEACE


Måndag

På ett sätt är det rikitgt skönt att min helg är över. Jag är helt slut.
Har jobbat dubbelt hela helgen sovit ca 2 timmar per natt. Man gick upp klockan 06.20, började 7 varje morgon och jobbade fram till 2, halv 3 på natten så ni kan ju tänka er hur slut man var igår när jobbet äntligen hade slutat. Så igår gick jag och la mig  10 och somnade innan jag lagt ner huvudet  på kudden. Petter som skulle bara ligga och vila i tio minuter innan han gick upp, han var ju inte alls trött och skulle inte sova redan då, han somnade nästan före mig. 

Idag är man faktiskt rätt pigg, skönt att börja skolan igen så man har någonting att göra. Jag håller på att fundera för fullt vad jag vill jobba vidare med efter skolan. Jag har verkligen ingen aning och det är rätt frustrerande. Men förhoppningsvis ska det finnas någonting som lockar än innan man går ut i "vuxen världen".
Fick schema idag och månagar som oftast är dom jobbigaste dagarna såg faktiskt väldigt intressant ut. Dagne börjar med engelska, sen histora och psykologi dock slutar dagen med samhälsskunskap som inte är allt för lockande men det är en obligatorisk kurs så. Den bara på 40 minuter så det kan jag väl stå ut med^^

PEACE


Tolka?!

Jag hade världens skummaste dröm inatt som jag har gått och funderat på och försökt tolka hela morgonen.
Drömmen handlade om att jag var hos ett par människor som på någonsätt hjärntvättat mig att dom var skit bra att jag hade det bäst när jag var med dom. De här minnsikorna gav mig piller under dagarna som dom sa att var för att jag skulle blir bra och att jag skulle vara lycklig. Men varje gång jag tog dessa piller så blev jag bara sämre och sämre. Jag började hosta som senare ledde till att jag hostade blod och inte orkade göra någonting. jag började få en liten fundering om att jag blev förgiftad så jag ringde 112 och sa att jag behövde nog hjälp snarast för jag tror jag blivit förgiftad. Vat ni vad dom svarade?
- Nej du får helt enkelt vänta, det kan nog komma en bil om 20 minuter.
- Men jag behöver en bil nu, jag orkar snart inge mer, sa jag med sjukt gråtande röst.
Det jag fick tillbaka var: - Du har ringt så många gånger så vi har inte tid med dig just nu. Du får helt enkelt vänta tills vi har tid.
det värsta var att jag pratade med petter hemma i våran lägenhet (i drömmen) om att ambulansen inte ville komma och hjälpa mig. jag var fortfarande skit dålig och det kändes precis som om jag vaknat. Som att drömmen inte alls var en dröm. Att det var verklighet och verkligen ingen ville hjälpa mig.

Sen kommer jag inte ihåg så mycket av drömmen, men vafan. Vad ska detta betyda? Jag blir drogad av människor och sen när jag äntligen försöker att skaffa hjälp då finns den inte där för jag har tydligen lurat dom så många gånger.
Okej, antingen kan det betyda att om jag blir förgiftad så är det inte en jävel som bryr sig.
Eller så betyder det att ... Ja vad kan det betyda? Jag måste säga att detta var bland det värsta drömmarna jag drömt. Att man "dör" sakta men säkert. 
aja, jag vakande iaf imorse utan att vara förgiftad så jag gick upp och tog en härlig morgon prommis med min hund sen tog jag mig till skolan men såbörjade vi tydligen inte förns halv 10 nere på stålringen. jaja, skönt att ha kommit upp.

Sen är det ju fredag idag och det är ju kanon. Ska dock jobba hela helgen men det ska ikke hindre mig att ha det skit trevligt. Idag ska jag förmodligen på depå och jobba lite sen i morgon är det kräftskiva hos far min. Jag tror jag kommer få en till kanon helg.

Peace

VM-Berlin

Ligger hemma i soffan och tittar på VM. Får lite tillbaka blickar sen man var i Kina på OS.
Känns inte som man vart där, känns otroligt egentligen, KANON.
jag har iaf cepe ont i nacken. Jag har tydligen tattuerat mig. Skit snyggt, jag är väldigt nöjd!
Men fyfan vad det kändes, inte alls som jag väntat mig. aja, vill man vara fin får man lida pin.

Om typ 2 helger så kommer faktskt mor min hem. Jag har saknat min mor .. men säg det inte till någon.
Nejmen nu blir det bara ordspya som kommer igen. Jag tänkte jag skulle börja med lite intressanta saker men ack så fel man kan ha. Jag ska ta och ta mig till min moster nu med hennes laddare nu när jag har det i huvudet.

Sen ikväll blir det film, hangover. Såg lite på den i går. skrattade STÄNDIGT, haha!
hare
Peace

Börjar om på nytt, tar nya tag!

Jag tänkte jag skulle ta och börja om. Jag slänger bort det gamla och in med det nya. Känner att jag behöver lite nytt i mitt liv. Efter en helsike hektisk sommar med bara massa jobb så ska jag ta och hitta nya krafter. Hockeyn har just börjat, känndes som igår man slutade men Icke.

jag hade iaf en kanon trevlig helg, det måste jag tillägga. lördagen var speciellt rolig.

Imorgon tar jag nya tag i skolan. Sista året sen så ... är man arbetslös.
Julia och Daniel fyller ju också år snart och herreminskapare vad det ska bli roligt med kryssning. Jag bara känner det på mig att det kommer bli legendariskt! ABSOLUT.

Nu blir det dusch sen tv sen sov.


peace

RSS 2.0