Sunday bloody sunday

Nyss vaknat så ligger i soffan och myser med Harry. Ja, ungefär som en söndagmorgon ska se ut! Fattas bara feet pizza så är dagen räddad. Hoppas på pizza söndagar när mamma kommer hem, är lite som en tradition då:)
Åh, jag saknar mor min.. Men det är ju inte skit långt kvar innan jag får träffa henne och det gillar vi!

Igår var vi hemma hos Linda och Micke och det var kul,var ett tag sen man sjön och dansade med mina tjejer men tyvärr håller jag 5 minuter sen lär jag vila en kvart. Var meningen att vi skulle med ut på depå men när vi satt i bilen ner så börja p må lite kasst och ville hem så jag kännde inte riktigt för att åka tillbaka själv. Jag ska ju ut med flicksen nästa helgs och fan vad de ska få se på dans då;) Längtar tills dess, tror det kan bli en kanon kväll.

Idag ska jag nog få hit linda och micke på lite slappar dag eller tvärtom om de har lust att fläska och filma idag. Linda vaknar väl inte förns om några timmar så vi får se hur dagen artar sig..

Nu blir det mer harry och lite yoghurt, hejhej!



130

Vaknade nyss med samma jävla huvudvärk som jag hade hela dagen igår. Släpper det inte så tänker jag ringa BM på måndag punkt slut! Men annars så ska det här bli en bra dag hoppas jag. Förutom huvudvärken så ska jag inte klaga. Jullanpullan min var med i Arbetarbladet om att hon ska praktisera hos mamma och micke. var dock as roligt igårkväll när hon komm till oss och berättade lite om intervjun, haha.
 -Ja, dom frågade mig om hur många gånger jag vart i Kina och då sa jag typ 6-7 gånger, kommer inte riktigt ihåg.
-HAHA, men julia du har ju bara varit där 3 gånger? och så fick jag mig ett långt och gott skratt. Hon är för gullig den där vilsa människan:)


Idag ska vi till Linda och Micke för han har födelsedagsfest. Jag blir väl den enda nyktra där så jag får roa mig med att dolumentera alla dummheter folk gör, haha.
Nu ska jag försöka väcka min make sen ska jag proppa i mig frukost.
Peace


God natt!

Drar mig tillbaka med Harry Potter för att försöka få lite sömn. Har vatit skit trött hela dagen och haft sjuklig hubudvärk så ska bli skönt att krypa ner. Förhoppningvis så får jag med min P också så jag slipper somna ensam.
Jag måste ge min P några rader om hur fantastisk han har varit under min graviditet. Har dock bara gårr 22 veckor men alla som känner mig vet mitt humör så förstår inte hur han stått ut men han har varit en ängel mot mig! Är tacksam för att få ha dig i mitt liv, älskar dig!




God natt!


Dragon

Nyss ätit sjukt god fisk i dragon och citron sås! Det är alldeles för gott och så blir man alldeles för mätt för fort.
Idag har vi annars inte alls gjort mycket bara varit hemma förutom en liten snabb handling vid lunchtiden.
Jag är super nöjd med mina mamma byxor som jag äntligen tagit mig i kragen och köppt. Det är underbart, förutom att man får dom på sig, att man har något som "håller i" magen lite och man behöver inte ha gummiband och gerjer för att byxorna inte ska åka av. Kommer förmodlig bo i dessa fram till förlossningen.
Hittade också ett par skit snygga jeans på HM, mammabyxor, men de var lite dyra så hade inte alls råd med de. Men hade jag råd skulle jag köppt de på en gång.

Idag kommer min bror hem också, vet inte när han landar eller någonting men jag får ta och skicka sms så när jag får tillbaka är de i sverige! Jag vill ha min telefon nu!!!! Kunde jag inte fixat det tidigare så jag skulle slippa vänta över helgen!? Kan ju hoppas lite på att den kommer idag men det är ju ingen oddsare.


pinkbaby

Idag har det varit en heldag i valbo med mormor, hittade massa smått och gott och så fick jag köpa min baby tröja som jag velat haft så länge (Y). Hittade också en BH som verkligen passade och sen lite annat smått och gott. Danne kommer ju hem i morgon och mamma har ju skickat med lite kläder som hon handlat åt mig så ska bli kul att se vad de är för något.

Har nyss proppat i mig lite ost och skin sallad, vilket var kanon gott och det satt som en smäck! Ikväll ska jag nog ner och cykla lite igen, så kommer ju nicklas hem idag också efter ett besök i skåne. Jag vet precis vad jag ska handla för inflyttningspresent till han när han får lägenhet, HAHA!

Blir en snabbtitt på edward scissorhands innan hockeyn börjar. Kanoners!

Check

Ännu en dag på språng men känns jävla skönt! Är lite trött och sliten nu faktiskt, känner att man inte har lika ork som förr och att man börjar få lite att bära på.
Iaf så har jag betalat alla räkningar idag och det känns bra, slippa bry sig om det. Och plus att jag beställde en ny mobil idag med tele2 snackis abonemnang, skit billigt att ringa och smsa. Jag gillart!

Nu håller jag på att göra langos och det kommer att bli kanon hoppas jag för jag är skit sugen på smaskiga langos. Kanske ska börja sälja om de blir bra? ;)

Mobilen min kommer väl måndag eller tisdag!

 

 


Kanon!

Iag så var jag ju på mitt uppdrag som jag inte ville ta upp om jag skulle ha missupfattat allt eller nått. Jag hade inte fått något om bakfoten utan förstårr allting helt rätt. Jag ska nämligen påbörja en utbildning som personlig assistent. Jag är sjukt taggad för det verkar skit intressant och så får man någonting att göra på dagarna. Det är en distansutbilning på ett år som innehåller 6 månaders praktik och 6 månader teori. Har pratat med dom om min situation och det var inga problem, det var bara att jag skulle skjuta på praktiken och lägga upp det senare så det var ingen fara. Men iaf så gick allting skit bra och jag är kanon nöjd med allt.
Så den 1 februari sätter Jansson igång med kreativitet.

Det är inte alls lätt att skriva just nu för jag håller på att spricka. Jag har ätit så mycket mat att jag inte vet vart jag ska ta vägen! P och jag gjorde tacos ihop och det gjorde vi jävla bra! Kollade på SAIK-FBK och chockande nog vann SAIK med 4-1, helt sjukt. Inte någon som väntade det eller. Skit bra match iaf enligt mig.

22

Vi gick och lade oss typ halv 4 igår efter ett misslyckat försök till att göra lökringar mitt i natten. Den idén skippade vi ganska snabbt nät vi insåg att det bara blev kattskit av alltihopa. De såg varken ut som en lökring och de smakade verkligen inte som en lökring. Vi tog oss i kragen och gick och la oss och kollade på Hook istället, så det blev ganska sent igår vilket man känner av idag!

Idag går jag in i vecka 22 iaf.. Tiden går fort när man har roligt. Nu är det ju bara 18 veckor cirkus kvar som jag behöver vänta på den lille jäveln därinne. Den verkar växa och må bra iaf, det blir en vältränad sak som kommer ut så mycket den har sparkat och slagits på senare dagar. Igår vad den rätt lugn men det kommer väl säkert igen när man minst anar det;)

Nu ska jag stoppa imig lite ris och fiskpinnar sen ska jag dra mig vidare på mitt hemliga uppdrag och sedan vidare till john och föröska hjälpa han med ett CV som jag knappt själv kan skriva. Tänkte skicka iväg P på ett uppdrag också så han gör någonting den slöa jäkeln! Ha!

Mat var det, jag har inte tid med det här nu eller. Peace hej


.

Känner att jag verkligen behöver göra någonting nu som gör så jag tänkter på annat. Känns som man inte kan gå och tänka på vad som ska hända precis hela tiden. Det är rätt lång tid kvar så det här fungerar inte riktigt i längden. Så jag hoppas att det går vägen imorgon så jag får lite annat i skallen en bara lille-a.

Funderar också på det där med gym om vad som är relativ träning nu? jag har lite svårt att lyssna på vad kroppen säger så jag vet inte riktigt det där med vikter och sånt. Ska nog ringa till barnmorskan och kolla lite vad hon säger. Eller kanske någon som har en aning om vad som är lagom träning och inte!?

25 Januari

Idag har vi vartit på språng hela dagen. Först hemma hos familjen frank sen hos mormor. Det har varit rätt skönt att man slipper sitta hemma och inte göra någonting. Vi komm hem för ett tag sen gå vi kom på den briljanta idén att göra broccolie gratäng och potatis. hur gott som helst! Var sjukt länge sen jag åt så mycket, haha.
Ikväll kanske jag följer med petter till gym om jag inte lyckas somna innan. Jag får ju så ont i magen när jag går så jag får cyckla iställer. Och det känns lite omöjligt att cyckla ute så jag får helt enkelt göra det på gymmet, så nyttigt det låter!

Imorgon så är det ju den där dagen jag längtat efter, så det ska bli spännande att se vad som händer och hur det kommer att bli.
Nu ska jag smälta maten framför tvn sen blir det att vila innan gym.

Tumbsup

Först och främst vill jag ju säga grattis till våran smyg norrlänning, nicklas som fyller år idag! Han har blitt gammal gubbe nu på senare tid.

Imorgon fyller micke år också så grattis till han. Vi ska dit och fika lite idag så det ska bli awesome!
Nu sitter jag här och bölar framför ett jävla tv program men det bjuder jag helt enkelt på. Man har blitt lite blödig så här på sista tiden, känner sig lite mesig! Men förhoppningsvis ska det väl gå över om 4 månader.
Låg och tänkte lite på framtiden i morse när jag vaknade, hur allt kommer se ut med en 3e eller 4e familjemedlem kanske jag ska säga i huset. Jag kan verkligen inte föreställa mig livet efter allt, det måste vara tekninskt omöjligt men jag tror det kommer bli kanon!


Nu ska jag trycka i mig frukost, få upp min kar och dra oss till Linda och Micke!


Aggresiv

Igår blev det en hel dag i torsåker där det bjöds på mat och lite GH-spelande. Innan hemgång så åkte vi förbi Linda och Micke där vi fick milkshake och grejer (Y) Fick också sms i morse att hon bakar muffins så jag lär dit i dag och smaka. Hon har blivit lite mammig tror jag på sistone, haha!

Iaf så har det börjar röra sig därinne nu och det står inte på förns p kan känna också! Han försöker springa och hinna när jag säger att det rör sig men så fort han kommer så blir det tyst och stilla därinne. Stackarn.

jag har iaf fått kanon nyheter men de ska jag återkomma med efter tisdag, så jag inte missupfattat någonting men det hoppas jag verkligen inte. Om det är som jag tror är jag hur glad som helst!
Nu ska jag laga mat sen ska vi hem till mormor och hjälpa henne bära hem mattor.


Tittut

Sitter och kollar på HV 71 - LHC, riktigt bra match faktiskt. Men kan bli lite mer action i det hela så blir det ännu bättre. Jag är sjukt jävla godis sugen men jag tänker vara stark och låta bli. Ska ut på långprommis med kirs sen istället, känns som en mycket bättre idé.

Varje gång jag går in på facebook på kvällen så ser jag ordet gym nästan precis hela tiden. Funderar om det kanske är folk som jobbar på sommarfiguren. Synd att jag endast kommer bli större och kan börja jobba på min sommarfigur när sommaren är över. Men jag kommer tillbaka snyggare än nånsin nästa sommar;) haha, jag kan ju iaf ha ett mål? Kommer förmodligen inte att hända för jag är så jävla lat!

Andra perioden är igång nu så jag ska intressera mig i det! Peace


MVC

Nyss kommit hem från MVC där vi lyssnade på hjärtat och klämde lite på magen. Allting såg hur bra ut som helst, var som det skulle! P är så söt för han är så rädd att det är någonting fel. Varje gång barnmorskan säger någoting lägger han alltid till snabbt: "Ska det vara så? Är allt som det ska?" haha, så söt!
Iaf vi ska dit igen om 4 veckor och då ska vi börja mäta magen, se så att den växer som den ska.

Nu tänkte jag ta och vila lite middag för det är OKEJ när man är pregnant :)

Nydag nyatag

Denna dagen har varit väldigt lugn och fridfull. Har varit hos mormor och käkat semla sen gick jag hem och lagade lax åt mig och p. Kanon gått må jag säga, tillagade den i ugen i en halvtimme (var fryst) med lite smör, salt, peppar och citron. hade inte så mycket ingredienser hemma så fick bli lite tunnt denna gång!
Annars så känns det bra att det är torsdag i morgon, ska till MVC klockan 11 och har faktiskt längtat tills detta möte. Imorgon ska vi nämligen kolla på föräldrar kurs och annat smått och gått. Det häftigaste är ju att lyssna på hjärtslagen, its overwhelming!

Annars så gåt bettan igång nu när det är varmt och skönt åt henne! Ska ta och köpa lite nya lampor och tändstift åt henne så blir hon som ny igen (Y)
Känns som om jag ska försöka lägga mig itid idag. Har typ somnat vid 2 tiden nu ett par dagar, spelar ingen roll hur trött jag är så somnar jag inte och det är sjukt irreterande! Ska kolla med barnmorskan imorgon om min trötthet kan bero på järnbrist kanske, we´ll see!

Imorgon ska jag nog förmodligen träffa Johan en snabbis, får se om han kommer hit på kaffe eller hur det styrs! Jaja, ska leta fram en film att decka framför och ta nya tag i morgon!

Peace


punkt

Fick hem några T-shirtar från junkyard idag, det gillar vi! Tills man blir fet och inte kommer i dom. Men jag får lägga mig i hårdträning i sommar helt enkelt. Känns så jävla surt att ställa sig på vågen nu. Fast man vet att man har ett litet liv därinne så är det fan inte roligt att blir tjock och gå upp i vikt! Men det är väl smällar man får ta och så får man ett mål sen när allt är över. Mor kommer hem i början av juni så hon får dra ut mig minst 2ggr om dagen runt hammardammen sen får man öka sakta men säkert. Pust, men känner att man vill att det ska vara över och då är det typ 20 veckor kvar. + att jag haft sån jävla värk i magen, fick ingen sömn i går natt men det vänder väl, jag lovar det kändes som om jag var i v 40 när jag försökte vända mig när jag hade så ont.

I dag går jag iaf in i vecka 21 så jag närmar mig dagen D sakata men säkert. Känns kanon!
Nu blir det mer film och försöka få sig lite sömn. Jag ska nog köpa mig en semla imorgon känner jag, är så sjukt sugen på en.. Haha! Pratar om att man blir fet sen stoppar jag i mig semlor. Jag är gravid, ni ska veta hormonerna som flödar i mig och jag är lite schitzo just nu, haha!


Shine

Nu är det rent och fint i HELA lägenheten. Hade en riktigt storstäda dag så nu är det skinande rent precis överallt. Nicklas var duktig och hjälpte till, låg på golvet med dammsugaren, skulle knäppt lite kort kanske!
Vart inte alls så mycket tv tittande igår för jag somnade efter typ en halvtimme. Men det var en bra halvtimme av filmen iaf.

Idag vid lunch knackade det på 2 männskor som ville få oss att läsa bibeln. Ställde sig mitt i dörren så man inte kunde stänga heller. Dom slängde på oss 2 lappar som vi skickade vidare ner i soptunnan.
Nu tänkte jag leta fram lite mat i frysen, se vad det har att erbjuda. Inga kommer väl inte att lagar mat åt oss så man får ta tummen ur röven och göra det själv.

Grattis till Alex och stefan som fick reda på att de skulle få sin efterlängtade flicka idag på deras UL! :) Blev så glad för deras skull.

Monroe

Idag har far min och cissi bjudit mig och P på Monroe´s i sandviken. Det var skit gott och det känns som jag ätit för en hel vecka nu. Efter maten så tog jag och p en tur till Johan, Linda och viktor. Deras underbara hus som jag verkligen velat byta ut mot denna hoforslägenhet. Johan, morbror min, har byggt huset själv och det är sjukt jävla snyggt! Vi planerade att åka dit någon helg och spela lite spel, KANON!


Ikväll blir det att se "Det femte elementet" kanske hur bra film som helst! Nu skulle micke vart här hemma också, han älskar den filmen. Men de har säkert den på film i Kina men jag tror ändå han hade velat vara hemma och sett den!

Hann inte med gammelfarmor idag tack vare att vi drog till sandviken så vi får ta oss tid att gå dir imorgon!
Nej. nu blir det massa slapp framför tv med min daim och äppel mer.

Peace


Sunes sommar

Sitter hemma och kollar på sunes sommar med Petternicklas, det är asbra! Vi har pratat om den filmen nu ett tag så var komiskt att den komm såhär på morgonkvisten.
Bästa scenen:
Rudolf - #Aaaahhaaaaahhaaaaaaaahh"
Karin- "Det är borta nu"
Rudolf- "BENET?!"

idag blir det cool lugnt, ska hem till gammelfarmor en sväng med muffins som jag bakat! Hoppas hon tycker om mina chokladmuffins. Ska försöka vika all tvätt vi har så man får bort de skiten. Har mycket kläder men lite plats. Skulle behöva en lägenhet extra som man kunde använda som garderob, skulle vart kanon!

Satt och tänkte lite på tiden häromdagen, gud vad fort allting har gått på senare år. Tyckte nyss man väntade på att fylla 18 och ja tiderna har ändrats drastiskt.
Idag har jag och petter varit tillsammans i 1år och 4 månader. På ett sätt känns det som vi nyss träffat och på ett annat känns det som vi varit tillsammans mer än så. Jaja, nu blir det mer film och mys, petter har tydligen satt på någon musikalfilm med Johnny depp vi får väl se vad det kan vara.

Peace

Tummen upp

Nyss kollat klar på Leksan-malmö där leksand vinner med 5-4!
Det känns så jävla bra när man bor med 2 malmöpågar. Jag är sjukt nöjd så jag kommer sova gott inatt!
Nu blir det en prommis innan jag drar mig tillbaka i mitt ide!

Peacemotherfuckers!

Varmare

Äntligen så är det varmare ute. Nu är det super skönt att vara ute och promenera och inte behöva frysa ihjäl.
Var ut på långprommis med linda tidigare, sen for jag hem och städade så nu är det super fint, iköket iaf. Fast ska ställa mig och laga lite mat nu så ser det förjävligt ut igen.

Jag är helt slut och känner att jag skulle vilja sova ett x antal timmar.
Jag har verkligen ingenting jag vill skriva så jag skiter idet!

Peace


update 18:00

Lagade lasagn för fösta gången idag och den vart skit god! fick lite med energi och styrka efter maten, men jag känner att det blir en rätt tidig kväller idag ändå.
Idag ska vi vara hemma och kolla på Leksan-Malmö och så hoppas vi på vinst denna gång! har kontakt med skåne (eller hässleholm, om det kan räknas som skåne;D) så vi måste vinna annars kommer jag få höra ett och annars och det orkar vi inte.
Nu ska jag fundera starkt på att gå till arne och köpa lite chips till matchen! Jajjamensanfattasbara!

namngivlese?

Sitter här och småpratar med petter om dop och grejer. Vi är båda överrens som att vi inte ska döpa ungen utan istället ha en liten namngivelse cermoni. Det tror jag kommer bli kanon, är dock kanske lite tidigt att börja planera och sånt men det känns som att ju tidigare man börjar spana och småfixar saker och ting ju smidigare blir det när allting närmar sig. Det vi spånat om är vilka som kommer, vart vi ska ha det och lite så och bara när vi sitter så här på tumanhand så kommer vi fram till 70 pers. Förmodligen är det många som inte kan komma men det kommer nog ändå bli en 40-60st. Herrejösses. Men jag tror att det kommer bli kanon! Vi tänkte ha det rätt tidigt innan lille-a (som mamma säger) kommer så mamma och micke kan vara med!

Nog prat om det, idag har jag varit på språng hela dagen och satan vad kallt det är ute. Vi fick sitta och vänta på AF i typ en och en halv timme för något som tog 4 minuter för det stod en i reception som var ny och hon hade ingen koll alls, inte helt oväntat!
Ja, linda ringde ju igår också strax före 12 och var lite hysterisk och sa att hon hade strömavbrott och var alldeles ensam. Så jag, petter och nicklas pallrade oss dit och var sällskapliga. Dock när vi kommit 20 m så hade den tydligen kommit tillbaka men vi gick ändå incase. Mysig kvällspromenad sådär på onsdagskvällen:)


Bakade kanon goda muffins igår också men som är slut idag. Tänkte gå till gammelfarmor med muffins men de tog slut rätt fort må jag säga. Så jag får baka nya och gå dit i morgon!



Peace

Inne på halvtiden

Imorgon är jag inne i vecka 20 vilket känns lite som en vändpunkt. Nu ska jag göra om allting igen fast ändå inte, gör jag om allting som jag gjort nu under de senaste 20 veckorna så är allting över precis alldeles strax! Knäppte lite kort på magen åt mamma idag, fan vad det har gått snabbt. Man ser det inte riktigt själv men när man ser skillanden på andra kort. Jag räknar ner dagarna tills det är dags. 140 hela jävla dagar kvar, det är sjukt länge, hur ska jag palla det?


Är inne på min andra sats muffins, hoppas detta blir bättre än sist! Ska kanske ta mig en sväng ikväll med Kira om jag orkar, annars skickar jag ut karln min.
Imorgon måste jag förbi AF, måste måste komma ihåg det!
Nu blir det lite tevo sen tidigkvällen för jag sov absolut ingenting inatt så det kan behövas!


Mina änglar!

Kanon väder idag igen är dock 19 minus ute vilket kanske är någont för kallt. Men solen lyser och det blåser ingenting så jag ska väl inte klaga. Idag blir det en promenad till moster min sen drar jag vidare till mormor. Ska visa alla kort och grejer. Jag måste också förbi arbetsförmedlingen en snabbis. Tänkte gå in igår men det var helt smockat med folk så jag pallade verkligen inte.

Sovit kanske max 3 timmar inatt så jag är rätt förstörd, men det är väl bra man vänjer sig till den lille kommer och ska göra mina nätter till ett helvete.
Nu är det snart bara hala tiden kvar, imorgon går jag in i V20 så tiden fram till nu har gått skit snabbt så hoppas resterande tid går precis lika snabbt om inte snabbare!

Nej, dags att klä på sig hela garderoben och ta promenad med Kira till moster så man får någonting vettigt gjort idag! Mamma.. Jag saknar dig, hälsa alla där hemma!

peace


Januari 12

UL gick mycket bra idag och herre min skapare vad den växt. När vi var in sist såg man bebisen och allt fostervatten runt om men nu såg man endast den lille rackaren. Allting var iaf kanon och allt såg normalt ut vilken är den bästa nyheten! Hon vi var hos var suoer gullig, hon var snäll och tog massa kopior så vi kan skicka till mamma och skåne. Tror jag dom kommer att uppskatta. Vi fick ett nytt BF iaf och det vart en dag senare än förra gången så nu har vi BF den 9 juni så mamma .. nu vet du när du ska komma hem! :)


Iaf så ställde jag mig nyss och bakade lite muffins, de set väldigt speciella ut, hoppas dock de är goda. Ska vänta på att de ska bli klara sen ska jag kila ner till ishallen och kolla lite på hockey med elna och calle (Y)


Peace!


Stupid?

Satt nyss och läste tidningen till min frukost och kom in på en artikel angående varjar på djurparken. Tydligen hade 12 varjar rymt på skånes djurpark och var därför tvungna att skjuta allihopa och nu kliver alla "djurvänner" fram och demonsterar om att varjar borde förbjudas på alla djurparker.
Läste igenom alla kommentarer och läser så som: "människor vill vara gud och bestämma inaturen, människor är egoister och tycker om att låsa in för nöjes skull". jag blir lite irreterad när jag sitter och läser artikeln och dumma svenskars kommentarer. För det första är det redan så uppblåssat det här med vargar och varg jakter att man bara kan sitta ner och slå sig en stor suck.

Jag tänker mig de som skriver att vargar är ett flock djur och har stor revir och det klarar inte djurparker av att ge dom. Varför har de inte reagerat tidigare när tydligen det är så fruktansvärt dåligt för dessa vargar?

Det är endast när någonting går snett som alla ska blossa upp saker och ting och säga allt vi gör fel och hugga en i ryggen så många gånger de kan. Varför har ingen reagerat tidigare då om de hade de så förfäligt dåligt? Om de föds upp i fånge skap anpassar de sig inte då, eftersom de inte vet annat? Jag är ingen expert på ämnen men det känns som om folk alltid måste klaga, alltid protestera men de blir inge action förns det verkligen händer någontin!? 
Men vad vet jag?

Länk:http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6413289.ab

11 Januari

Idag har jag varit ute nästan hela dagen. Varit kanon fint väder till 3 typ sen började det bli molningt, mörks och kallare. Vi har varit och kollar på lägenheter åt nicklas idag, ja tror det eller ej han ska bli hoforsbo!
Annars har jag inte fått så mycket gjort idag, skulle storstädat lägenheten men vi tar det i morgon FM innan pappa hämtar oss.

Idag har jag letat kurser och sånt som jag ska läsa, fan vad jag längtar tills jag får göra någonting som jag är intresserad av än att sitta och plågas med sånt som jag tycker är onyttigt och inte alls trivs med. Jag tror dock att det finns alldeles för mycket som jag vill läsa men det ska vi väl ordna på ngt sätt.

De kurser jag kommit fram till hitils förutom kärnämnena är:
Mattematik B, Historia A, Kinesiska, Psykologi, Filosofi, Kommunikation, programhantering, Rättkunskap, Affärsjuridik, Administration, Företagsekonomi A och B, Praktisk marknadsföring, marknadsföring och webbdesign.

Jag tycker det ska bli skit intressant att läsa allt detta. Ska till syon imorgon och försöka komma in på några ämnen nu innan sommaren så jag gör klart så mycket som möjligt. Men det blir nog antingen Engelska B, Svenska B eller Mattematik B skulle jag tro.

Imorgon ska jag och petter in till gävle för en andra UL undersökning det ska bli skit roligt. Är dock ruskigt nervös för jag är rädd att det kan vara ngt fel eller att det inte växer som det ska. Inte bra att gå och oroa sig men det är inte lätt att inte göra det! Kommer väl inte alls kunna sova inatt, bra att städet finns kvar i morgon som jag kan underhålla mig med så jag får någonting annat att tänka på.

Gammelfarmor

Igår fyllde min "Gammelfarmor" år. Hon är egentligen mammas farmor så det blir väl isf gammelmormor. Hon har dock varit farmor nu ända sedan jag var liten så farmor får det bli! Petter och jag for dit en sväng för att gratta henne på 87år dagen, det bjöds på kaffe och mumma. Hon är underbar hon, alltid glad och skrattar. Iaf så var morfar på besök och det var ju ett tag sedan man såg den gammlekarnl, det var mycket trevligt!

I sommar när 2 blir 3 så blir vi 5 generationer på mammas sida, lite häftigt ändå! Jag tror gammelfarmor uppskattade vårat mellan namn om det blir en pojke som kommer till sommarn, såg så ut på henne. Iaf så ska vi ju på UL på tisdag innen igävle, ska bli riktigt roligt att åka in och se igen. Snart har halva tiden gått och det är väl nu det sätter igång och växer på riktigt. Jag kan ju inte få ihop några av mina jeans så igår gick jag på depå med mjukisbyxor, haha inte alla som gör det! Petter vill ju ta reda på vad som komma skall men jag vill inte veta. Eller egentligen skulle det vara underbart att veta om det kommer en liten tös eller grabb, veta vad det är man får hem. Men jag tror att allting blir mycket större och känslomässigare om man inte tar reda på utan när den väl kommer ut!

Nu ska jag överväga att gå och handla lite frukost eller om jag klarar mig utan och äter lunch om en timme istället. Måste ju handla ändå idag, kan man ta en prommis på en gång med Kira också. Är fan -25 grader ute, det är inte nådigt. När vänder detta så man kan gå ut mer än 2m utan att frysa ihjäl? Såg dock att mamma hade haft mycket kallt och snö i Kina också, väldigt ovanligt kallt. Helt rätt, får dom så dom tål också! 
Jag hittade en bild igår på Kira när hon var liten när vi precis fått hem henne, vilket hårtuss, skit söt! Våran ängel!



Nej, frukosthandlign var det .. Ingenting annat!

Peace


Vatten och chokladbollar

Sitter just nu hemma med 2 stycken fulla skåningar, ni kan ju själv tänka det hur jag har det.
Jag har iaf ätit en semla idag vilket var skit gott! Sen gjorde jag lite chokladbollar till mig och petternicklas som tog slut rekordsnabbt. Imorgon har jag en semla som väntar på mig i kylskåpet, Mumma!

Dom är iaf as dryga och tydligen ska vi på depå ikväll och det kommer ju gå som det går. Blir glad om jag får med mig en hel person hem, haha!

Nu brottas de här också nu är ingenting säkert längre... Peace

01:10

Jag skulle ha sovit alldeles för länge sen men det är så att jag inte kan somna. Jag är trött men ändå får jag inte mig till ro att somna. Ska upp halv 9 imorgon så kanske dags att ropa lite på John blund. Sover allt för länge på dagarna nu förtiden, ändring på!

Jag tröttar mig själv med lite sex and the city. Imorgon blir det sandviken först sen gävle. Under em ska jag ta mig till torsåker och lämna bilen till pappa, hälsa på lite där.

Nightynighty

Clear my head

Tänkte jag snart skulle bege mig ut på en lång prommis i denna kyla. Ta oxh rensa huvudet en sväng, känns att det skulle behövas. Drar nog förbi moster och hämtar min bräda som vart där ett tag nu. Måste dock köpa nya skor om man ska kunna åka någonting.
Hade stor besök idag av hela familjen torsåker som kom hit och spelade guitarr hero hela em. Mycket kul men väldigt skönt nu när det är tyst. Känns som om dagarna bara rinner iväg och man gör ingen nytta alls. Jag måste försöka hitta en bil till torsdag så jag kan åka in till sandviken till den där jobbcoachen. Pallar fan inte att åka buss, lär man gå hur jävla långt som hellst, bussen går ju inte alls förbi dit jag ska, men jag ska försöka ladda batteri till bilen och se om den vill ut och åka med mig.

Johanna var också här med lite bullar idag som hon bakat själv, hon är underbar hon! Dom smakade gott jag tror jag åt 4 stycken. Ja, så goda var dom, det var tur de tog slut annars hade jag nog kunnat ätit 4 stycken till;)
Kommer bli tomt när hon åker, det är ju en miss att hon flyttat så långt bort men jag har lovat att komma och stanna hos henne ett tag i sommar när det är varmt och bilen vill rulla!


Idag kom iaf Micke hem så nu är Linda en normal människa igen vilket känns helt OK! haha.

PEACE!


Give me money!!

Guud, sitter och tittar på kläder och jag fastnade verkligen för denna skjorta! As snygg men inte alls lika roligt när man inte har nå klirr i plånboken att köpa den! Pust




Blir att ha storstädning idag, tvätta och få bort alla julsaker och allt annat skit! Sen får vi se vad som h'nder ikväll. Peace!

Pust

Helt seg idag, mysbyxor och sovtröjan är fortfarande på:D Jag tänkte jag skulle piggna till om ett tag och ta en dusch och kanske sätta på mig lite nya och fräscha kläder, bättre sent än aldrig!
Jag bor ju med två stycken nötter, dom är inte alls friska. Vi tänkte vi skulle ta och spela lite spel om ett tag och forsätta att ta det lugnt.

Jag pallar inge drama, hur orkar folk?


Iallafall så pratade jag lite med mamma idag och det första jag tänker på när jag pratar med henne är maten i kina, den är ju så fruktansvärt god! Vi har ju planer på att åka dit i slutet av sommaren, då när jag ska gå ner all vikt som jag lagt på mig under dessa månader.. Men kina maten går det inte att äta lite av. Jag ska ha Yashow minst varannan dag!! Loveit!
Saknar min mor, men snart så kommer hon hem. Eller snart och snart 5 månader. Men det kommer förhoppningvis gå snabbt :)


Use somebody

Kan man inte snacka så får man väl skriva. Vet dock inte vad jag ska skriva så jag inte gör bort mig så jag får sväva lite kanske jag får ut något vettigt. Är lite smått irreterad just nu, kanske inte den bästa starten på ett nytt år. Men som dom säget nytt år nya möjligheter.. Möjligheter? Till vaddå? att bli huggen i ryggen, besviken eller ja..
Hur mycket man än vill förändra en människa så är det tekninskt sett omöjligt. I detta skede vill jag förändra mig själv vilket aldrig kommer att ske för det är i tekniskt sett omöjligt! Man tror man är kababel till vad som helst om man bara vill men jag tror det är en stor fet jävla lögn, eller jag vet att det är det!

Är det så att om man är van att få saker och ting på ett sätt, vänjer man sig då och tror att det aldrig kommer att bli på något annat sätt? Men när det väl händer, vad gör man då? Är man så van att man tror att det är precis som vanligt, att man vägrar inse att det kanske inte alls är som förut utan nu är det någonting helt annat?
Känns som jag är fylld med skit som bara vill ut men man spottar och spottar men inte fan kommer det ut någonting.

Jag tycker inte att det OKEJ! Verkligen inte.

RSS 2.0