skjut mig

Som sagt jag är inte den allra bästa på att upptatera men väntar man på nå gott väntar man aldrig fär länge.
Jag är fortfarande sliten efter helgen då det var en hejdundrandes kryssnig.
Mina sovkamrater var ju cepe men det var väl lika bra. Första natten vakande vi med en stor back och en traig lampa i hytten. Vi vet inte hur den kommit dit och varför. Det kom iaf senare fram till att Korsa tagit dit den men inte en aning om hur. Jag hade if det bästa helgen på länge var dock jobbigt att komma tillbaka till verkligheten.
jag mådde inte alls bra på söndagen, gick och lade mig 10 och vakande vid halv 3 dagen efter. Jag fattar inte att jag inte lyckas vakna tidigare. Jaja, allt har väl sin förklaring. 

Nu är jag iaf tillbaka till verkligenheten slutar förhoppningsvis efter lunch, vi får se hur det artar sig. 
Undra om jag ska hem på luchen och äta tacos, jag är väldigt sugen. 
Lugnt i helgen? Förmpdligen inte .. som sagt SKJUT MIG!

hejförmig
Peace 

sjukling

Ligger hemma med världens förkylning, jag håller på att gå under. Bara man rär sig känns det som om man haft ett 2 timmars fyspass. Och alla dessa nysningar och hostningar tar livet av mig. Jag roar mig helt enkelt med massa film och mys framför tvn.

Nu har också detta september börjat. Allt man ska hinna med att göra, då min sjukdom är väldigt ivägen för alla mina planer. Jag får ligga och vänta tills söndagen då förhoppningsvis min mor kommer hem, hon är väldigt saknad speciellt i dessa tider när man är döende. Okej, det kanske inte är så illa men jag lovar det känns inte alls långt ifrån. 

Nu är jag inne på mitt dagliga intag av nudelsoppa, bara väntar på att det ska koka klart så jag kan lägga mig och slippa röra mig ett tag.

hare
peace 

RSS 2.0