Måndag 31 Maj

Ny vecka igen då, nu går tiden riktigt fort och så händer det saker nästan hela tiden. Känns riktigt skönt att dagarna flyter på och man slipper sitta och spendera massa dötid hemma. Dagen har iaf bjudit på kanon väder så jag och mor packade lite picknick och for till edskemasugn. Var kanon härligt att bara ligga där, koppla av och förhoppningsvis har man fått lite färg. Annars jävlar, ska nog förmoligen sola med linda imorgon då det skulle bli fint då också så jag får hoppas att det tar ngt då.
Efter dagen med mor åkte vi hem och då tog jag med mig P till långsjöng och spenderade lite tid där eftersom man ska njuta så mycket som möjligt när det är fint eftersom man inte kan lite på vädret i sverige.

Jag tog sedan med min P, nisse och lillebror till sandviken där vi inhandlade ett metspö, krokar och så en basketboll så vi ska snart iväg och lira lite basket! Ska bli intressant att se vad man orkar, hoppas detta spel får igång någonting för nu börjar jag bli otålig och den lille/a verkar inte visa några som helst intresse på att komma ut, men denna vecka känns som en bra tid för barnafödande tycker jag!!

Ja, justia jag var faktiskt lite irreterad härom dagen som jag tänkte skriva av mig om men det har jag helt glömmt bort men nu kom jag på det... Jag handlar ALDRIG på ica, finns ingen riktig anledning till varför jag gör det utan det har bara blivit så, men nu så gjorde jag och mamma det och jag har aldrig blivit så besviken någonsin. Vi fick slänga hur mycket mat som helst som var MÖGLIA!! Alltså hur fan kan färsk frukt och förska grönsaker vara mögliga? Det är fan helt otroligt blev så jävla arg så det var första och sista gången som jag handlade på ica punkt! Det är inte okej, faktiskt!

Nu ska jag fylla vatten flaskorna sen så tänkter jag, P och nisse fara till P3 och lira lite basket! Hörs.


Morsdag

Först och främst vill jag säga grattis till min mor på mordag!

Sitter här och har nyss tryckt i mig lite frukost och funderar på att gå ut och ta en liten promenad innan jag sätter igång med städningen här hemma. Det har blivit lite av en rutin att städa såhär på söndagar och nu fick vi kanon väder också så då håller man humöret uppe. Jag har dock inte vart ut än så det kanske inte är så varmt som det ser ut men det märker ví alldeles strax.
Jag måste också ta och måla vaggan så den är klar tills det är dags, jag ska nog ta tag i det imorgon. Nu har jag en såndär vecka igen då jag inte har någonting planerat förutom på fredag då jag ska till MVC. Så Det ska bli intressant och se vem som ska bli mitt offer denna vecka då jag känner att jag måste göra någonting hela tiden annars blir jag helt galen. Alla säger att jag ska försöka vila och ta det lugnt.. Jamen heja, vem fan har ro att ta det lugn i dessa tider?! Nej, här blir det inge vila utan här vill vi att det ska gå i fullfart och helst lite forstare.

Jag har ju lite bestämt att min krabat ska komma ut idag men än så länge verkar den inte alls lyssna på vad jag har att säga. Varför kan inte jag också få följa trenden att få ut den 10 dagar före?? Jag kommer väl få ut den 10 dagar efter istället!! Fast det skulle vara lite kul om den kom idag för både min mor, bror och petter är bakis, pappa är ensam med alla barn, min faster är i solvalla, min moster har ingen fungerande bil.. Haha, lite kaos det skulle bli och det skulle vara skit kul! Dock ända nackdelen är väl att jag inte vill ha en karl som är bakis och luktar sprit som står och stöttar mig.. nejnej!

Nu blir det att ta ut hunden sen ska jag börja plocka lite för att sedan bege mig till mor för lite fika och mys! Det ska bli en lugn dag och bara njuta innan verkligheten sätter igång imorgon.



Grattis på morsdag! Älskar dig!

29 maj 2010

Lördag och vädret ute är alldeles för tråkigt, regnar och skit. Blir nog ingen utflyckt direkt men till torsåker ska vi ändå och underhålla familjen annorlunda. Vi får se vad vi hittar på och vad dom har planerat.

Iaf så har vi fått hela 2 grillinbjudningar såhär på morgonkvisten så nu ska vi bestämma vad som händer under
kvällen. Fast nu sitter jagf här och tittar på vädret och det ser ut som om det ska bli åska idag och då tänker fan inte jag sitta ute och grilla! Inte en chans.. Om jag får bestämma så låser jag helst in mig på toa med täcket över huvudet när det åskar. Vi får väl hoppas på att vädret har fel idag med som de haft hela veckan redan.

Ska försöka få liv i karln som ligger och sover och sedan göra oss iordning för att bege oss till torswille. Hörs då!


Freedag!

Äntligen så är det helg, fyfan vad skönt att få lite tid med karln. Idag så ska vi spendera kvällen hemma hos moder där det bjuds på tacos och mumsigheter. Sen imorgon far vi till Torsåker och spenderar dagen med pappa och småsyskonen, får se vad det blir för väder om vi kanske drar ut på någon utflyckt. Får hoppas det blir samma väder som idag, inte för varmt och inte  för kallt.

Nästa fredag ska iaf jag och mor spendera förmiddagen på karisma spa i sandviken. Det ska bli riktigt underbart att koppla av lite och ta hand om sig själv. Fast jag har mina förhoppningar på att våran krabat kommit ut då redan! Men man ska väl inte hoppas på förmycket..

Nej jag har ingenting att skriva så jag skiter idet.. Går och hämtar karln från jobbet och laddar inför kvällen!


27 Maj

Denna dag har verit otroligt seg då jag suttit i ett klassrum hela dagen och öst in mig information. Det är inte skit kul att plugga men måste säga att den här utbildningen är 100 gånger roligare än någon annan utbildning jag gått så det är positivt men det var skönt att komma därifrån.

Gick hem och tog det lugnt innan jag gick förbi mor en sväng och rullade lite köttbullar sen kom P efter så blev ví bjudna på mat. Så nu sitter vi hemma deckade framför tvn och är proppmätta. Är så sjukt jävla trött också då jag inte alls lyckas sovit ngt i natt, bara slummrat till och "drömt" korta skumma drömmar. Jag har legat och halvsovit hela natten och jag måste ha drömt att jag haft ont i magen och kännt massa tryck neråt och så har jag vaknat och varit kissnödig. Så varje gång jag slummrade jag till så har jag trott att nej.. nu är det dags.. nu kommer det sätta igång. Men så vaknade jag igen och var kissnödig och hade inte alls nå ont i magen av värkar. Det var hur skummt som helst och nu är jag helt slut så det blir inte en långvarig kväll för mig.. Upp tidigt ska jag imorgon också så vi får se hur det går!



Du är förjävla bra!

26 Maj 2010

Det har hänt så mycket nu de senaste dagarna så därför kommer jag inte ihåg någonting nu! Men det är väl så när man börjar bli gammal, går inte begära så mycket.
Nu är iaf mamma äntligen hemma så dagen har spenderats med henne då vi hunnit med en hel del må jag säga. Vi har hunnit handla, fikat med maggan, promenerat, kollat på hus, halvspytt i brors lägenhet (då han hade gamla matlåder i en väska) och ja vad har vi mer gjort.. tagit det lugnt och ändå är klockan bara 4.

Inte ska man lite på väderprognosen heller för denna vecka skulle det bli skit väder men jag tycker ändå det vart riktigt hyfsat. Som i måndags var vi ut och grillade i långsjön och det var kanon väder, idag har det vart soligt men dock inte lika varmt som innan men solen har ändå varit framme och det har inte regnat. Jag är ändå nöjd!

Imorgon får vädret göra precis som det vill för jag har nämligen lektion hela dagen i morgon så jag bryr mig inte ett dugg. Och fredagen bryr jag mig inte så mycket heller för då ska jag in till sandviken och sedan på kvällen blir det tacomys hemma hos mor.

Nu ska vi dra oss ut i skogen en vända för att släppa loss hunden och njuta lite av dagen innan man ska hem och tvätta och dona. Kanske blir en vända till mor på kvällen och se hur hon har det för den tvätthögen hon skulle tvätta lär ju stackarn vara helt slut.


Måndag

Då var det ny vecka igen men denna vecka behöver jag bara någonting att rora mig med i 2 dagar, idag och imorgon! Än så länge har jag hunnit våldgästa mormor och Linda. Men klockan är bara halv 3 så börjar få lite panik om hur jag ska lägga upp eftermiddagen, karln slutar fyra så kanske tar med honom till torsåker en sväng.
Jag ska nu försöka fördriva tiden i 28,5 timmar till för sen sätter sig jag och min bror i bilen och far mot arlanda för att hämta mor! Som jag har längtat tills hon ska komma hem och det känns så skummt att hon kommer redan i morgon.. Tiden går så fort men ändå så långsamt, snart sitter jag där med en unge som ska flytta hemifrån också.. det står inte på..

Blir att våldgästa linda tills hon sticker till jobbet halv 4 och då går jag och Kira hem för att invänta P. Sen blir det torsåker för hela slanten, lika bra det!

Hörs då!


Söndag

Denna dag är sjukt seg och det finns inte ord för hur rastlös jag är.. Nu sitter jag och tittar på hockey och karln har ätit upp mitt godis. Jag åkte nämligen och handlade lite godis innan matchen och frågade ett x antal gånger om petter skulle ha men det skulle han inte. Men så fort jag kom hem kastade han sig över godiset och nu är det slut.. Typiskt.

Ska tvätta klockan 7 och imorgon tänker jag roa mig med att göra god sallad hemma hos mormor sen får vi se vad måndagen erbjuder. Hoppas inte detta skit väder håller i sig för man blir sjukt deprimerad ..


Första doppet

Idag tog petter och mackan första doppet i år och kira simmade så duktigt för första gången så nu kan hon till och med bada utan att bli panikslagen. Jag skippade att hoppa i utan satt och var eld vakt och försökte få lite färg på döfläsket och nog satt det sig lite, hoppas jag iaf!
Vi har iaf haft en underbar lördag måste jag säga vi har varit igång hela tiden. I förmiddags åkte vi till badplatsen alldeles före golfen där kira både kunde springa och bada, vi satt och njöt av solen. Efter det tog vi tag och städade lite här hemma och sedan ännu en liten prommis i solkenet innan hockeyn började, tyvärr ska ju sverige vara sämts och fölora men jag hade inge större förhoppningar heller för vi är ju inte skitbra när det gäller. 

Under hockeyn började molnen komma men mot slutet av matchen försvann de lite så vi passade på att åka ut och njuta medans solen var framme och det slutade med sandnäs där bror och P tog sig ett varsit dopp, jag skippede som sagt det denna gång och spar mig till nästa istället.

Jag tror att både mamma och mormor börjar bli lite nervös att jag ska föda nu vilken dag som helst, haha! Och min bror är orolig att jag ska börja få verkar på tisdag när vi ska hämta mor. haha, det är bara jag som inte tror att den här saken i mig aldrig kommer att komma ut, den kommer vänta tills sista dagen och vara allmänt dryg mot sin mamma! Lika bra att ställa in sig på att gå ett x antal dagar över tiden, jag blir väl den ända av mig, mamma och mormor som går över tiden. Fattas ju bara det.







Härligt härligt!

 


Hel slut.

Efter att spenderat över 3 och en halv timme i skogen så är alla här hemma helt slut, petter har redan gått och lagt sig och kira ligger helt död här brevíd mig. Jag slängde in henne i duschen när vi kom hem för hon var inte så fräsch efter skogen då det var både blött och lerigt, men hon trivdes som fisken i vattnet i skogen.
Vi fixa kanon go middag också, flintastek och potatissallad var riktigt riktigt jäkla gott! Fattades bara lite sol och ett glas vin så hade det varit pricken över i´t! Men fastän det regnade när vi åkte ut så vart det kanon väder framåt kvällen det var till och med lite blått på himlen på visssa ställen. Så vi har haft en underbar fredag i skogen tillsammans.

Nu så sitter jag halvdöd hemma framför talang och sedan blir det nog sängen för mig med för om det är väder imorgon tänkte jag och petter ta en tur runt 4,5 på FM innan hockeyn börjar klockan 13.45. Det är så skönt att man är så pigg och allert trots 19 dagar kvar till BF så jag har tur, riktigt tur att jag mår så bra och att jag är så pigg.
 Känner mig inte alls gravid utan bara lite fetare än vanligt, det ända som är att att jag vet att det som finns därinne och att den ska komma ut snart så jag vill ju ingenting annat än att ha min lille krabat i famnen. Det är just väntan på att den kommer som är jobbig allt annat har faktiskt gått som en dans på rosor, lite små hack på vägen men i helhet har jag haft en underbar graviditet men längtar tills den är över! Snart så kommer våran krabat.. snar så.


Fredag!

Äntligen fredag, vi får se vad denna helg har att erbjuda. 4 dagar kvar tills mor kommer hem(y)!


Torsdag

Idag har jag mitt ända planerade besök och det är ju till MVC om ca 45 minuter. Sen har jag ingenting planerat, inget speciellt iaf men vad jag vet är att kvällen kommer att bestå av hockey. Sverige-Danmark i kvartsfinal och det hade ju varit en fet miss om vi förlorar denna matchen. Men man ska väl inte hoppas på för mycket för danmark har ju skrällat en del under detta OS. Var lite oroliga för sverige där ett tag då dom spelade som ett gäng krattor men tycker att det ordnat upp sig riktigt ordentligt nu på dom senaste matcherna, hoppas det håller i sig bara!

När man tittat på vad vi ska få för väder i veckan har man inte jublat allt för mycket då jag endast sett att det skulle bli molningt och någon regnskur. Man ska inte alls lita på vädret utan när man vaknar så tar man sig en titt ut genom fönstret och det var precis vad jag gjorde i morse men ändå satt jag på mig jeans innan jag gick ut på prommis med kira. Hur dum får man vara? Både hon och jag höll på svettades ihjäl efter halva vägen så det blev bara en haltimmes promenad. Tror inte jag man ska gå så mycket med henne nu när det är så varmt, bättre att ta korta prommisar och vänta till kvällen.

Jag har ju iaf turen att kunna klä av mig lite kläder, svårare för hunden dock, så jag slängde av mig jeansen och toppen jag hade och satte på mig ett par shorts som jag inte kan knäppa och ett långt slappt linne. Haha, tur ingen ser att shortsen är öppna i midjan ser väldgit komiskt ut måste jag säga, men som sagt det är inte mitt fel att jag är fet och snart ska jag bli smal! gud vad sökönt det ska bli att träna igen, helt underbart.. Fyfan vad vi ska gå ner!! Hurtig ska vi bli!



Du är hela min värld, älskar dig!

Nedräkning

3 veckor. 21 dagar. 494 timmar och 25 minuter. Det är precis vad det är kvar tills min beräknade dag. Man ska ju inte strirra sig blint på just datumet man fått utan det är ju Bf +- 2 veckor så om en vecka kan det vara dags och det skulle ju inte alls skada. Den kommer när den kommer .. Fastän jag inte gått över så känner jag mig redan som en elefant som ska komma och gå gravid i 22 månader. Men så illa är det väl egentligen inte men när man bara sitter och väntar så blir man lite smått galen och jag förstår inte hur karln står ut med mig.

Idag så har vädret vänt och den fina solen har tagit semester vilket inte alls uppskattas. Får väl glädjas åt att det iaf är varmt ute. Nu ska jag klä på mig och ta mig ut med hundrackarn och sedan kanske diska lite för det behövs innan det byggs på och blir en sån där skit jobbig stor hög som man kan spy över. Jag måste ner och kolla om det finns ledig tvätt tid också för spjälsängen är fylld med tvätt.. PUST!


Lekte lite med photoshop, tog bort anton i bakrunden och någons arm i hörnet, rätt nöjd faktiskt!:)


18 Maj

Jag är nu hemma helt ensam då julia kom och hämtade kira i morse för de skulle ut på promenad med skolan och karln han jobbar i vanlig ordning. Jag har iaf gjort någonting vettigt idag och det är jag stolt över, jag har nämligen gjort klart alla instuderningsuppgifter och det var på tiden! Nu har jag bara en sak att klura ut och det är det här med föräldrarpenningen, jag har fått hem massa papper men jag fattar NADA. Ingenting förstår jag verkligen. Jag har skrivit mitt namn det är väl det ända som jag förstår på den jävla blanketten. Jag får helt enkelt gå till någon som är duktigt och kan förklara för mig vad jag ska göra så jag får någon ordning på det.

Idag är det precis en vecka kvar tills min mor kommer hem och nu kan jag lova att tiden går saktare än någonsin. Det är fan brottsligt att tiden ska gå så jävla sakta. + att jag inte har någonting att göra heller det stör mig mest, INGENTING och då menar jag ingenting har jag planerat. Nej nu ljuger jag, jag ska ju till MVC på torsdag klockan 11... Men sen INGENTING! Känner att jag behöver ha någon form att aktivitet, kanske ska ta mig och spela lite boll med gamlingarna brevid höghusen de ser alltid ut att ha så kul, sol som regn.

Vi får se vad resten av dagen har att erbjuda, Kira kommer hem vid 1 men då är väl hon helt slut och ska sova hela dagen så jag blir nog inte klokare av det. Kanske ska höra vad Linda gör och terrorisera henne lite, det var ett tag sen. We´ll see!


Underbara sol!

Vaknade med samma huvudvärk som jag gick och la mig med och en riktigt jobbig hosta. Men ju längre dagen gick ju piggare blev jag har säkert med detta underbara väder som vi haft idag! Och som fortfarande håller i sig, inte alls pjåkigt. Jag tyckte iaf inte, trots huvudvärk, att denna dag inte skulle gå till spillo så jag tog med mig P och Kira till sandnäs där vi spenderade dagen med solning och grillning! Underbart, det som skulle sätta pricken över it var om det var så vart så man kunde ta sig ett dopp.

Vart ett litet äventyr i sig när vi var där.. För när vi vart där ett tag så hörde jag hur Kira skällde längst bort på stranden, trodde först det var ankor som det alltid annars brukar vara så jag kallade på henne och hon kom men så sprang hon dit på en gång igen och fortsatt skälla så jag tog på mig skorna och gick dit. När jag närmade mig hörde jag en annan hund på andra sidan så trodde dom stod och diskuterade någonting intressant men så kom jag ännu närmare så står hon och skäller mot ett träd, säkert en igelkott eller någonting.. trodde jag ja.. Kira blir tyst när jag kommer fram så hör jag psssssssss .. pssssss .. psssss. Jag blir livrädd och med rätt anledning, det är en jävla huggorm som hon står och skäller på och antagligen vill leka med. FYFAN! Jag hatar ormar.. Petter fick komma och skrämma iväg den så hon inte skulle bli biten, hon fattar ju inge bättre våran jycke.

Men som sagt vi har njutit så mycket vi bara har kunnat idag för det tar väl ett tag innan vi får denna värme igen om man känner sverige rätt. Nu blir det en tripp till mormor sen hem för lite glass så det blir lite ordning på torpet.

 

Solar magen.


Snygging!



Äckelormen ..



Söndag

Då har ännu en vecka gått och snart är det dags att bege sig in i verkligheten igen. Imorgon ska jag till AF på fm sen har jag endast ett till möte inplanerat denna vecka så jag måste fixa saker att göra så tiden går fort. För när äntligen mamma kommit hem så tror jag tiden kommer gå mycket mycket fortare, då jag har någon att spendera tiden med för karln jobbar ju hela dagarna.

Vädret idag var inte alls mycket att hurra för så nu sitter vi bara inne och gör ingenting. Ska ta och hoppa in i duchen och sedan se vad dagen kan erbjuda innan Sverige-Kanada.


Årets första grillning

Årets första grillning är gjort i storstaden torsåker. Underbart gott och som vanligt med mat som är så gott äter jag alltid alldeles för mycket så jag mår illa efteråt. Och inte nog med den goda maten så bjöds det på chokladpudding eferåt, inte alls illa!
Förutom grillning så har det ju varit kanon väder idag, sjuklig sommar värme.

Ioch med det varma vädret drog vi till sandnäs med Kira och Ronja, var mycket uppskattande såg det ut som. En till som uppskattade att vi åkte ut till sandnäs var petter som alltid oavsett väder ska göra upp eld. Denna gången gick det inte så bra så veden var som han använde var dyngsur så det blev en kortvarig brasa.

Nu är vi äntligen hemma iaf och jag ska försöka mig på photoshop en gång till då det var rena kinesiskan för mig igår när nicklas försökte förklara hur man gjorde. Fattade NADA! Får leka mig fram men han kommer om ett tag så får han visa några saker som jag måste kunna så jag kan fixa mina bilder som jag vill. Gjorde några i går, eller en bild fast i olika färger men den är jag rätt nöjd med!


En utav bilderna.

Snart så ..

Snart så är det dags för våran krabat att se världen, inte allt långt kvar. 3 veckor och 5 dagar kvar tills beräknat datum. Vi har ju alla suttit och haft lite små roligt åt när vi tror att knotten kommer ut, speciellt dom som tror att den kommer senare. Inte alls kul säger jag då! Vi har iaf satt våra datum och så får vi se om det är någon som prickar rätt, skulle vara kul att höra om vad de tror för kön också, det ska jag kolla upp! Sätter ut en lista sen på när folk tror att lille-a kommer och vad det blir, intressant! Var med och gissa!


Jag har nyss stigt upp och vädret var inte alls mycket att hurra för och så har jag en jävla hosta men som brukar lägga sig framåt em. Idag ska jag ta med mig therese in till sandviken för att se jullans bal. Ska bli kul att se hur fin hon kommer att vara, ska ta massa kort nu när jag har en kanon bra kamera. Lånade brors kamera så jag kan ta lite fina gravbilder innan den kommer ut, men jag är inte alls bra på sånt så kanske väntar tills mamma kommer hem för hon är så kreativ. Blir nog hur bra som helst men nu ska jag kasta i mig lite frukost och sedan dra med mig karln ut på lite promenad.



Syskonkärlek!

Långledig

Då var det ledigt tills måndag, dock är jag alltid ledig men min karl är ju hemma hela dagarna nu så då slipper jag känna mig ensam.
Idag så var vi till sandviken en sväng med mormor och kollade om det fanns billig färg men det fanns knappt någonting så vi sket i det. Jag får måla sen, tar och sätter upp tapeterna först eftersom jag har allt hemma som jag behöver till det utom ett tapetseringsbord. Jag håller också på att måla köksstolarna vita ska dom bli, det blir faktiskt skit snyggt så jag är super nöjd över resultatet, Har dock 2 och en halv stol kvar men måste köpa mer vit färg.

Nu ska jag fortsätta med målning av stolar för har brottas med kira ett tag nu och försökt klippt hennes klor men det är helt omöjligt! Vi får försöka att både pappa och petter håller i henne för hon måste verkligen klippas. Jaja, nu blir det målning och hockey!


Äntligen!

Jag har äntligen fått sova var typiskt att man skulle upp tidigt för att gå till mvc men jag är nöjd att jag sovit bra inatt. vaknat endast 3 gånger men har inte legat ovh vridit mig någonting men ändå sitter jag här nu och gäspar som en tok, kanske tar en liten powernap vid lunch?!

Nu har våran krabat fixerat sig så nu är den redo för att se världen, eller ja den kommer väl inte förns om 6 veckor ändå bara för att jävlas med mig. Men allt såg bra ut och det blev förlossningförberedelse planerat till nästa möte så blir väl lite mer verkligt då kanske.

Idag ska jag ta tag i plugget och det är med basta! för det måste vara klart idag för imorgon ska jag till AF och gå igenom allt vi skrivit och allt vi läst, skulle vara en miss om man inte gjort det man skulle. Ska nog gå upp till färghuset också och se hur mycket tapetklister kostar och börja ta tag i sovrummet också så det är klart innan den lille kommer. Hittade ingen bra färg på ÖB heller måste nog isf blanda 2 färger så jag får fram den jag vill ha!




Ny vecka

Då var det måndag och ännu en vecka framför mig att fylla på med någinting att göra. Idag har jag spenderat dagen i sandviken med mormor och jonna. Nu snart ska jag bege mig och möta P och sedan göra lite broccolie gratäng, kan behövas lite riktigt mat då jag åt friterat på lunchen. Känner mig lite uppblåst!

Min huvudvärk har fortfarande inte försvunnit och det är sjukligt frustrerande! Det är en jobbig huvudvärk som vägrar förvinna utan stannar och gör mig galen! Kanske ska försöka sova lite på dagen?!


Last car standing

En man ringde nyss och var intresserad av bettan så vi får väl hålla tummarna att hon förvinner men känner lite sorg måste jag säga. Tänk vad vi hunnit med på den korta tid vi haft tillsammans, både hunnit malmö och linköping. Men man ska inte ropa hej innan man vet någonting mer, brukar bli alldeles knas då.

Idag, i brist på annat, så for vi ut till stjärnsund och kollade på en stuga mamma och micke är intresserade av. Och herreminskapare vad underbart fint det var där ute i ingenstans. De som bor där var hemma och var mycket trevliga och bjöd in oss på en liten privat visning, mycket uppskattad! Sedan innan vi for hem så fick mackan och petter hjälpa honom att sjösätta båten så han fick ut någonting av våran spontana besök också:)
Vi kom också fram till att han känner micke då hans son och micke spelat hockey i hop 1800 frysitfast. Och min morfar kände han också, dock känner väl alla i den äldre generationen till min morfar här i hofors, rikskändisen!

Sitter nu hemma och väntar på att min bror ska hem sen ska jag krypa ner i sängen och hoppas att jag kan få mig lite sömn inatt iaf. För jag håller på att bli galen av att inte kunna sova plus att jag är kokhet så jag svettas fast det är iskallt i rummet. Det är inte okej och jag börjar bli halv galen för det ända som hjälper mot min jävla huvudvärk är just sömn.


ÄLSKAR DIG!

Ensam lördag

Dagen har bara seglat förbi och ingenting nyttigt har jag gjort heller. Har varit i Torsåker mest hela dagen och nu sitter jag här hemma helt ensam då alla är ute i skogen och grillar. Jag pallade verkligen inte följa med då mitt huvud håller på att sprängas, snoret rinner och jag är allmänt slut i kroppen. Så istället för skogen så slappar jag framför tvn med både pizza och godis, det är inte alls illa det måste jag säga. Tog med mig film från torsåker också så jag lägger mig nog tidigt och myser i sängen med film och väntar tills karln kryper ner.

Snart så ska jag roa mig med lite hockey och bara ta det lugnt hoppas på att min huvudvärk försvinner och att jag kan sova inatt. 4 veckor till minst får jag sova som en skit och sen kanske jag inte få sova mer men jag får iaf ligga skönt!



Lillfisen!


Kul historia!

Pratade med mamma i dag och hon berättade en hel kul historia som jag bara måste dela med mig. Det första hon sa innan hon berättade denna historia var "jävla apor det finns här". Haha, apor?! Så berättade hon att Micke satt på balkongen och mamma hade precis duschat, de skulle "byta av" varandra så micke kunde duscha och mamma njuta på balkongen innan de skulle iväg. Så hade en apa hoppat dit och snott hennes pringles som stod på bordet sedan hade den hoppat vidare till hustakets kant. Sen hade den setat där med pringels burken, tittat ner på mamma och micke och käkat deras chips. Jag kunde inge annat än skratta. "Gud vad kul".. "Kul!? apan tog mina pringels" HAHA! Den historien gjorde min dag kan jag säga, ser verkligen händelsen framför mig.

Nu sitter jag och petter och ser hockey, faktiskt med pringels som jag var tvungen att köpa. Blir nog kväller för mig efter hockeyn då jag är helt slut i huvudet och känner att jag behöver sova ut. Jag kan ju inte somna om när P går till jobbet 7 på morgonen så man är lite trött så här på kvällskvisten.


Hockey VM

Idag startar hockey VM, som jag har längtat till att ha någonting att göra. För mitt schema fram tills förlossningen ser ganska glest ut, tyvärr. Men jag och linda kom fram till att vi skulle tapetsera vårat sovrum innan knotten kommer så det får bli ett projekt som får tiden att gå en liten stund. Sen får vi se om jag ska måla också men det får blir ett annat projekt.
Tyvärr så spelar ju inte sverige förns söndag så blir öppningsdags med USA-Tyskland skönt att få se lite hockey istället för den där tråkiga jävla fotbollen men vad gör man inte för kärleken?

Nu är det inte heller långt kvar till mor kommer hem, hon kommer hem fråm malaysia i morgon och så skulle hon beställa biljetter till nästa vecka. Det är allt från 18 - 20 dagar tills hon kommer hem så det är inte alls långt nu. Ska bli skönt att få lite vettigt sällskap för man har det inte lätt när man lever med en skåning;)

Om 2 veckor och 5 dagar så får vår lilla knotte mer än gärna komma ut, vi får se om mina medel hjälp eller inte. Dock har jag väl inte gjort så mycket för att den ska komma ut lite tidigare än att hoppas. Jag promenerar ju väldigt mycket, springer i trappor, dammsuger och om 2 veckor ska jag tvätta fönstren för det har jag hört är ännu en grej som kan hjälpa menmen ungen kommer ut när den är färdigt så det är väl bara att acceptera att jag inte kan göra någonting åt det, mer än att hoppas.



Vackra mor!

Mat är min grej!

Hade lite problem med vad vi skulle göra för mat idag så jag tog och slängde ihop en röra som blev förjälva bra!
Det blev lax med grönsaker kokade i grädde + att jag hade i lite räkor och ris, det vart så jäkla gott att jag åt alldeles för mycket än vad jag klarar av. Det sura är att man blir så himla trött av att äta sig mätt och jag som heller inte sovit någonting inatt så det är lite jobbigt att försöka hålla sig vaken. Blir en mycket mycket tidig kväller idag.

Ikväll kommer jag att bli tvingad att se fotboll för MFF spelar. Men jag får väl stå ut med det så mycket hockey min karl har fått stått ut med under vintern plus att hockey VM börjar på fredag.
Jaja, hejja Malmö för idag!


Mitt livs kärlek!

35

Idag är det 5 veckor alltså 35 dagar kvar till BF så jag har gått fulla 35 veckor, lite läskigt vad alla siffrorna matchade varandra. Tiden för tillfället går väldigt väldigt segt, jag bara går här och väntar på att den ska komma ut så jag får någonting att göra på dagarna. Det är så sorligt när jag tittar i min allmänacka för där är det helt TOMT, jag har verkligen ingenting planerat nu dom sista veckorna och det är lite trist. Har man saker planerat så går allting mycket fortare. Hade jag pengar så skulle jag nog inleda något slags projekt som jag kan roa mig med tills lille-a kommer.

Och igår längtade man inge mindre heller när man var till Jennie och deras nytillskott, Alva. 9 dagar gammal var hon och pytte pytte liten, hur söt som hellst! Men jag är ju så rolig för när jag kom in och satt mig i soffan så skjutsar hon över lillan till mig och jag blir helt stel, verkligen helt stel. Jag fattar inte att så fort jag får en bebis i famnen så stelnar jag och blir helt svettig, hur fan ska jag klara detta?!




Lille Alva, 9 dagar gammal:)


Fascinerad

Har varit ute på en skogsprommis med kira och petter, var skönt att komma ut lite. Fast när vi var på väg mot bilen så sticker kira före och håller på att bli påkörd av en lastbil, tackgode att han körde sakta och hann stanna innan. Hon är helt galen! Men det gick ju som sagt bra så men jag tycker lite synd om stackars chaffören som säker trodde det var en varg där ett tag.

Men idag är en såndär speciell dag för mig för idag är första gången jag har på mig ett par tajta jeans som sitter bra och som jag får på mig! Jag är helt chockad att dom sitter så jävla bra trots att jag är lika stor som en val. Tack gud för dessa mamma jeans som sitter som en smäck på mig. Jag är överlycklig, levt i mina mjukisar nu i ca 7 månader så det är rätt skönt att få ha jeans och känna sig normal och fet inte bara fet. Synd bara att snygga mamma jeans är så jäkla dyra, du hittar inte ett par under 500. Känns lite surt egentligen att betala 500 spänn för ett par byxor som du bara ska använda en kortare tid. Men jag ÄLSKAR dom! Jag är fascinerad över hur bra dom sitter över lår, rumpa och höfter. Ja nu vet ni vad som gör mig glad så här på senare dagar, snygga jeans!

Snart blir det att smaska mumsigmat.. Panerad schnitzel, klyftpotatis och bea.


Ni ser.. tajta men jag får tamefan på mig dom! AWESOME!




Sammandragningar

Fyfan för igår kväll säger jag, hade sjukliga sammandragningar hela kvällen. Skrämde karln lite men kännde att det var ingenting att oroa sig för men at fattar inte han riktigt men det är gulligt när han blir orolig.
Känner att det är inte dags att trycka ut ungen än men skulle inte grina om den kommer om 3 veckor men jag har lovat mor att hålla mig till hon kommer hem. Lika bra att lyssna annars blir det liv i lådan.

Hade en kanon kväll annars igår med Linda, Micke och Petter. Vi spelade pingis, åkte till sandviken och käkade donken som satt sjukt bra kan jag säga! Gott som fan!

Nu ska jag och P iväg och handla sen ska jag ställa mig och laga mat för jag är sjukt hungrig!

tältning

Nu är vi alla helt slut här hemma för igår kom min karl på den briljanta idén att vi skulle tälta och självklart så lyckades han övertala mig. Så vi packade bilen full, hämtade ved i torsåker sen åkte jag, petter, mackan och kira ut till edskemasugn. Vädret var inte tipptopp igår heller om man säger så men det hindrade tydligen inte oss, jag och marcus snabbade oss med att få upp tältet när det var uppehåll och sedan var vi fit for fight. På kvällen så ringde sofie och ville vara nattgäst hos oss och blev lite chockad av att vi var och tältade men det slutade med att jag hämtade henne i hofors. Vart mys framför brasan och inne i tältet med lite spel och gotta.
Man var inte skit kaxig när man vaknade i morse, fast jag vaknade mest hela tiden under natten så klockan 6 när jag steg upp hade jag sjukligt ont i ryggén och kan säga att det är inte bättre nu. Men vi vaknade upp till en underbar morgon!

Petter ligger däckad i sovrummet, kira ligger däckad här i soffan och jag och marcus ligger som slakt framför toy story 2. Så ikväll blir det inte många knop, ända rörelse kommer bli när jag ska plocka upp godis i godispåsen.



Uppsatt och reda för övernattning






Klockan 6 på morgonen och P arbetar på brasan


Såhär slut är kira just nu :)


Valborg

Igår firade vi valborg med att bjuda mormor på pizza. Ingenting speciellt hände utan vi tog det lugnt hela kvällen förutom att vi drog ut till skogen med Kira så hon kunde få lite kvälls promenad då hon var livrädd för att gå ut bland smällarna. Hon har legat livrädd hela natten och nu på morgonen så har hon också varit skakis men jag fick ut henne på en liten promenad nu på morgonen iaf.
Jag hade sovmorgon i morse och vaknade strax efter 8 vilket är rätt sent för mig nu förtiden då jag har en tendens att vakna halv 7-7.

Igår var jag till barnmorskan också och allting såg jätte bra ut och lille-a ligger med huvudet nedåt och redo för att komma ut, förhoppningsvis när jag säger till! Nästa gång vi kommer dit ska vi gå igenom förlossningen.. Förlossningen?! det är helt sjukt att det är så nära eftersom jag inte ens har fattat att vi ska ha en bebis så ska man gå igenom hur man ska få ut den lille saken?
Jag tänkte jag skulle försöka springa förbi Jennie och Putte idag och titta på deras lilla nyfödde tös. Kommer man ju inte längta ännu mer efter sin egen, men jag gör allt för att den ska komma ut i v38 så vi får väl se om det fungerar. Jag blir väl den ända av mig, mamma och mormor som kommer gå över tiden det fattar ju alla.


Härlig sommar natt för ett x antal år sedan!!
Längar till sommarvärme och ett mumsigt glas vin;)

RSS 2.0